Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Скуштуйте, не сумуйте!!!, Їжа для душі від Наталі
мари4ка
14 жовтня 2010 22:56
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
нетік,ВІТАЮ!!!Зі створенням своєї темки,ти гарна господинька!!Бажаю,щоб у тебе завжди було багато гостей і відвідувачів!!!а також натхнення тобі і купу гарних рецептів!!!

Повідомлення відредагував мари4ка - 14 жовтня 2010 23:57
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
14 жовтня 2010 23:19
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Наталю!Вітаю з відкриттям авторської теми!
Бажаю гарного настрою на кухоньці і смачних страв!


Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 15 жовтня 2010 00:23
Перейти на початок сторінки
нетік
15 жовтня 2010 08:22
Повідомлення #23


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
мари4ка, 3fb
Майя Шутенко, 3fb
Solka 3fb
дякую за вашу підтримку m05108 . вона для мене дуже важлива.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
15 жовтня 2010 20:30
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталю, хотіла спитати про лікер кокосовий: його треба відразу проціджувати чи щоб настоявся трохи з кокосовою стружкою?
Перейти на початок сторінки
Іванка
15 жовтня 2010 20:31
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Вітаю з кулінарною темою ! a0a Бажаю щоб натхнення готувати і ділитися гарними рецептами було завжди m0554 щоб відвідувачі мали чим смакувати і писали гарні коментарі smile
Перейти на початок сторінки
нетік
15 жовтня 2010 21:10
Повідомлення #26


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Славочка
його треба відразу проціджувати чи щоб настоявся трохи з кокосовою стружкою?

після того як закипить потрібно щоб вистигло. за цей період воно настоїться достатньо.от тоді процідити.
Іванка, дякую дуже, дуже, дуже. wink

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
15 жовтня 2010 21:21
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
о, я так і подумала, вже приготувала, дякую!
Перейти на початок сторінки
marynovychss
16 жовтня 2010 00:18
Повідомлення #28


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Наталю вітаю з відкриттям темки.Бажаю надхнення та нових рецептів.

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
нетік
16 жовтня 2010 07:42
Повідомлення #29


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
marynovychss,дякую!!!!!!! no no no мены так приэмно wink

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
16 жовтня 2010 15:29
Повідомлення #30


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
КАРТОШКА

500грам сухарів(сушки)
200грам масла
150-200грам молока
2столові ложки какао
200грам цукру

сухарі змолоти на м"ясорубці або в блендері. додати цукор, какао,масло і перемішати. підігріти молоко(тільки не кип"яче) і потихенько вливати в суміш і вимішувати. коли консистенція така, як тісто можна формувати картоплини. готові картоплини обкатати в какао+цукор і поставити в холодильник на 3-4 години.
(рецеп взяла з якогось сайту, але вже давніше і не пам"ятаю з якого).

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 13 грудня 2025 21:05

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Багети, батони
  Пише viktorkudriavtsev5 (8 грудня 2025 09:38)
Тортики для дорослих:)
  Пише viktorkudriavtsev5 (8 грудня 2025 09:34)
Потрібна ідея для торта!
  Пише viktorkudriavtsev5 (8 грудня 2025 09:11)
Як додати фото?
  Пише MiriS (5 грудня 2025 19:00)
Вирішила купити червону ікру чавича
  Пише sergey1818 (4 грудня 2025 02:58)
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100