Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Скуштуйте, не сумуйте!!!, Їжа для душі від Наталі
oksenya75
6 травня 2011 09:51
Повідомлення #281


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Нетік, пляцок просто гарнющий!!!!! Браво тобі за твій талант!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
6 травня 2011 11:07
Повідомлення #282


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
той пляцок мабуть дуже трудомісткий??? Багато часу на приготування? Бо мені сподобався ;) :belay:
Перейти на початок сторінки
muroslava07
6 травня 2011 11:18
Повідомлення #283


Молода господинька
  • 34

Репутація: 130
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 152
Реєстрація: 3.11.2009

ICQ:--

Бали: 444
Пляцок шаленний. Будем пробувати. Трохи треба повозитись, але то дрібниці.
Перейти на початок сторінки
lana
6 травня 2011 13:30
Повідомлення #284


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: нетік
Пляцок "Багач"

Наталочко!!!!! :1f7: Все! Я більше не можу терпіти!!!! Накривай стіл!!!!Виїжджаю!!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
6 травня 2011 17:55
Повідомлення #285


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: нетік
Пляцок "Багач"

Дуже оригінальний пляцок! таке вдале поєднання всіх смаколиків: сир, мак, крем!
Перейти на початок сторінки
нетік
7 травня 2011 01:02
Повідомлення #286


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Дякую дівчата за похвали, коментарі і плюсики в репутацію. :no: Мені дуже приємно!!!!! :wink:
Цитата: Пушинка
дуже трудомісткий??? Багато часу на приготування?
це на описі дуже багато роботи, а коли починаєш його робити, то не дуже багато..... Але він вартий затраченого часу і продуктів!!!
Надіюсь багатьом з вас він припаде до душі...

Цитата: lana
Все! Я більше не можу терпіти!!!! Накривай стіл!!!!Виїжджаю!!!!

вже накриваю :wink: рада б вас всіх у себе пригостити, бо маю чим і дуже вас всіх люблю!!!!!!! :love:

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
11 травня 2011 15:10
Повідомлення #287


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Пляцок "Люблю тебе"

Форма 30/40. Стакан-250гр.
Тісто
250 гр маргарини
1 ст цукру
6 жовтків
4 ст л сметани
500 гр муки
2 ст л порошку до печева
на першу паляницю
1 ст горіхів
на другу паляницю
200 гр кураги
на третю паляницю
1 ст маку
1 ст цукру
100 гр масла
2 яйця
1 ст л муки
1 ч л порошку до печева
для поливки
6 білків
1 ст цукру

Приготування
Маргарину розтерти з мукою. Додати сметану, цукор, жовтки, порошок до печева і замісити тісто.



розділити на три частини

розкласти тісто на бляшки.

Для маку
Мак запарити. Потім втерти з цукром. Додати яйця і масло, розтерти. В кінці додати муку і порошок до печева, вимішати.

Для поливки
Білки збити з цукром до стійкої піни.

Зверху викласти на першу паляницю курагу


на другу горіхи


на третю мак


Кожну паляницю полити зверху збити білками.


Пекти при температурі 200 градусів 40-45 хвилин (до сухої палички)

Крем заварний (0,5 л молока, 3 ст л крозмалю, 1 ст цукру)+масло.

Складання:
Паляниця з маком+крем+паляниця з курагою+крем+паляниця з горіхами.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Soni
11 травня 2011 15:17
Повідомлення #288


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Наталочко пляцок просто диво, обов"язково його спечу при нагоді, дякую що ділишся своїми рецептами. :a0a:
Перейти на початок сторінки
Свєтік
11 травня 2011 17:39
Повідомлення #289


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
нетік, не успіла отямитись від пляцка Багача, а тут новий шедевр. Наталія ти молодчинка!
Перейти на початок сторінки
нетік
11 травня 2011 18:17
Повідомлення #290


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Дякую дівчата за похвали і плюсики :a0a: , мені дуже приємна ваша увага. Сподіваюсь що вам сподобаються рецепти!!! :tongue:

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 09:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100