Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Скуштуйте, не сумуйте!!!, Їжа для душі від Наталі
нетік
14 жовтня 2010 09:59
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
ПРИВІТ УСІМ ХТО СЮДИ ЗАГЛЯНУВ.
РАДА ГОСТЯМ....

ЛЮБЛЮ ВАС. ПОВАЖАЮ ВАС.
СТАРАЮСЬ ДЛЯ ВАС



КАТАЛОГ

Повідомлення відредагував нетік - 14 жовтня 2010 11:02
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
14 жовтня 2010 10:18
Повідомлення #2


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
КАНАПКИ ПІКАНТНІ

1 плавлений сирок
0,5 пачки майонезу
3 зубчики часнику
200 грам ковбаси
батон

сирок потерти на дрібній терці. додати майонез і роздавлений часник. перемішати і помастити скибки батона. зверху посипати порізаною ковбаскою. прикрасити зеленню.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Олюся
14 жовтня 2010 10:26
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Наталія, вітаю з відкриттям теми. Захоплююсь твоїм кулінарним мистецтвом і чекаю нових рецептів.

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
нетік
14 жовтня 2010 10:26
Повідомлення #4


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
БУРАЧОК ТУШЕНИЙ

відварити бураки до готовності. почистити і потерти на дрібній терці. поставити на вогонь. коли почне кипіти, посолити і додати сметани,(так щоб трохи зрідло). як закипить, готово!
дуже смачно, особливо для діток.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
14 жовтня 2010 10:40
Повідомлення #5


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Наталю!
Вітаю тебе з добрим початком!


Так приємно бачити нову тему і нову сторінку - це означає, що людина хоче творити.
Гарних рецептів, смачних страв, вдячних глядачів-читачів, а головне - хороших дегустаторів!!!
Буду забігати в гості!!!


Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 14 жовтня 2010 11:41
Перейти на початок сторінки
Славочка
14 жовтня 2010 10:40
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталочко!
Вітаю з відкриттям смачної сторіночки!
Нехай тут буде гостей багато!

Перейти на початок сторінки
maija23
14 жовтня 2010 11:17
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255

Наталочко!

Вітаю з відкриттям власної теми!Бажаю тобі гарного настрою,натхнення і бажання творити кулінарні шедеври!!!


Повідомлення відредагував maija23 - 14 жовтня 2010 12:23
Перейти на початок сторінки
idianka
14 жовтня 2010 11:23
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Наталя , вітаю тебе з відкриттям власної сторінки ! Молодець , що нарешті зважилась ! Бажаю , щоб на твоїй кухні було завжди смачно і сонячно !


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
нетік
14 жовтня 2010 13:34
Повідомлення #9


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Олюся, 86a0
Ірка-Шкірка, b5a
Славочка, 18e0
maija23, 3fb
idianka, a0a
gutka e16
дуже всім вам дякую за підтримку. без вас нічого б не було. я буду старатися ще більше. сподіваюсь кожний знайде щось для себе.

Повідомлення відредагував нетік - 14 жовтня 2010 14:36
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нетік
14 жовтня 2010 13:51
Повідомлення #10


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
ПИРІГ З ПОВИДЛОМ

3 стакани муки
250 грам маргарини
2 чайні ложки розпушувача
2яйця + 1 білок
2/3 стакана цукру

яйця перетерти з цукром. маргарину, муку, розпушувач посікти і додати яєчну суміш. замісити не туге тісто. поставити в холодильник на 30 хвилин. потім розділити на 2 частини. першу розкачати і покласти на попередньо змащену форму. по тісті розмастити повидло і прикрити другим розкачаним тістом. змастити жовтком і посипати цукром. пекти до золотистого кольору.
(я верхнє тісто розклала сіточкою).

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 11:59

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100