Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Наталчина кухня, Смачного !!!
Natalyi
17 жовтня 2010 21:02
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Сьогодні пригощаю СВІЖИНОЮ.
В п*ятницю в свекрухи закололи куцьку. Думаю, що нічого нового не розкажу, тому просто нагадаю спосіб приготування свіжини.
М*са брала десь 500 г, печінки,легень,сала(перерослого) -по 300 г, півсерця. Порізати сало, викинути в чугунний банячок і хай топиться. Коли трохи стопиться , докинути все решта (порізане).Посолити, поперчити, додати цибулю і смажити до готовності (50-60 хв.)При потребі долити трохи води, але має тушитися у власному соці.


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Яруська
17 жовтня 2010 21:13
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Natalyi
Сьогодні пригощаю СВІЖИНОЮ.

Наталю!
Це не може бути несмачним! t0242 Аж до мене запахло! Вже й забула, коли таке востаннє їла... bully
Перейти на початок сторінки
Natalyi
17 жовтня 2010 21:32
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Пляцок ПОДАРУНОК

200 г маргарини
150 г цукру
4 жовтки
1 ч.л. амоняку
4 ст.л. сметани
4 скл. муки (приблизно до м*якого тіста)
Замісити, спекти 2 коржі (25 на 35 см)

Крекерна маса

2 п. крекера поламати
0,5 л вареної згущонки і
200 г масла розтерти
Все добре вимішати, додати 1 скл. горіхів(посічених) і сік половини лимона.

Крем

0,3 л молока поставити на вогонь
2 ст.л. крохмалю і
2 ст.л. цукру вимішати і додати
0,2 л холодного молока
Влити суміш на гаряче молоко, помішуючи варити до загустіння.Коли охолоне, додати 300 г масла і розтерти. Додати сік половини лимона.

Складаємо--- корж -крем -крекерна маса -крем -корж (добре притиснути) і залишити на ніч.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
17 жовтня 2010 21:33
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Яруська
Це не може бути несмачним!

Так, Яруська, це смачно.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Славочка
17 жовтня 2010 21:49
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Свіжина і мені запахла!
Перейти на початок сторінки
нетік
17 жовтня 2010 22:30
Повідомлення #56


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Natalyi
Пляцок ПОДАРУНОК

це справжній подарунок. смачно виглядає winked . а паляниці дуже пухкі.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Natalyi
18 жовтня 2010 16:00
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Дякую, Наталю ! 3fb

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
18 жовтня 2010 16:20
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Пропоную сьогодні...

Зупа горохова з лляним тістом ( колись таку готувала бабуся, тому цей смак повертає мене у дитинство...)
На киплячу воду кидаємо зелений (в мене морожений) горошок, хай трохи повариться. Потім додаємо туди моркву півкружальцями, через 5-10 хв. покраяну картоплю, зажарену до золотистого цибульку. Посолити, поперчити, приправити( в мене прованські трави). Робимо лляне (не знаю чому так називається) тісто --- 1 яйце добре розбити вилкою, додати 1 ст.л. води і муки (має бути трохи густіше, ніж на оладки). Коли всі овочі будуть готові, чайною ложкою набираємо тісто (по півложечки) і кидаємо на ледь киплячу зупу.На малому вогні проварити ще 5 хв. Додати зелень.
Можна давати і консервований горошок, але кидати тоді його пізніше(разом з картоплею). Смачного!


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
18 жовтня 2010 16:43
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
До зупи пекла ГРОССІНІ (італійські хлібні хрусткі палички)
Рецепт колись давно вичитала в інтернеті, переписала і так він в мене пролежав аж до сьогодні.

1 скл. теплої води(250 мл)
0,5 ч.л. солі
1 ст.л. цукру
Це все добре розмішати до розчинення .
Додати 0,5 ч.л. сухих дріжджів( чи 20 г мокрих), знову розмішати до повного розчинення.
Додати 200 г борошна і вимішати.
Влити 2 ст.л. олії оливкової, знов вимішати.
Додати ще 200-250 г борошна і замісити легке тісто( щоб відставало від рук). Залишити на 50-60 хв.

Потім ще 1-2 хв.підмісити , розділити на 4 частини і кожну ще на 5(або 6) частин.Скатати руками палички . Якщо палички товстіші (як в мене) ,то після випічки ззовні вони будуть хрумкі, а всередині м*які. Якщо їх зробити тоненькими (як олівчики), то вони будуть повністю хрумкими (як справжні італійські гроссіні).

Зверху я посипала італійськими травами.Пекти 20 хв. 180*С.

Нам сподобалися.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
18 жовтня 2010 17:07
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
СВИНИНА ПЕЧЕНА **ПІД ГОРІХОМ**

Шматок нежирної свинини замаринувати на ніч (або хоча б на 3-4 год.). Для цього солю її, посипаю зверху чорним перцем і паприкою, обкладаю нарізаною кільцями цибулею, даю 2-3 лаврових листки.
Робимо таку собі пасту--- жменю горіхів( в мене волоські), 2-3 зубці часнику, чверть пекучого червоного перцю, кілька гілок зелені (петрушки, кропу), 2-3 ст.л. сметани і 2 ст.л. олії перебити в блендері до однорідної маси (чи змолоти), посолити.
Ємність застелити фольгою( залишити кінці, щоб було чим накрити),на дно покласти кілька шматків сала, зверху цибулю з маринаду, зверху м*ясо (зробити кілька неглибоких надрізів) і густо змастити його зверху пастою. Накрити фольгою.

Пекти біля 1,5-2 годин , 170*С. Останні 15 хв. розвернути фольгу, щоб зарум*янилось.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 13:35

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 4
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100