Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Наталчина кухня, Смачного !!!
Natalyi
8 березня 2011 19:52
Повідомлення #451


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
...і святкові кексики...
Рецепт ТУТ



--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
8 березня 2011 20:09
Повідомлення #452


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Наталю, гарні тортики ти понавипікала. Палочки чуррос - це щось таке цікаве. :winked:
Перейти на початок сторінки
lana
8 березня 2011 20:59
Повідомлення #453


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Natalyi,
Боже, ж,яка краса!!!!!!
Перейти на початок сторінки
уляночка
9 березня 2011 11:38
Повідомлення #454


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Natalyi,

Тортики - красунчики!!! ото роботи мала перед святом :m0555: :m0554: !!!!
Перейти на початок сторінки
Марія Процків
9 березня 2011 20:03
Повідомлення #455


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
АААА все просто супер,а оформлення просто БОЖЕСТВЕННЕ
Перейти на початок сторінки
Solka
9 березня 2011 21:28
Повідомлення #456


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Natalyi випічка весняна, кольорова - відразу відчуваєш, як вже близько справжня весняна погода! :winked:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Славочка
9 березня 2011 23:01
Повідомлення #457


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Наталю, справжнє свято весни!!!
Перейти на початок сторінки
Natalyi
13 березня 2011 11:26
Повідомлення #458


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Natalyadiva , lana, уляночка, Марія Процків, Solka, Славочка --- :a0a: і всім-всім ---Дякую за плюсики ! :e16: :e16: :e16:

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
13 березня 2011 11:29
Повідомлення #459


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Пиріг з вишнею і штрейзелем


Детальний рецепт на головній :no:

Повідомлення відредагував Natalyi - 13 березня 2011 11:31
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
13 березня 2011 15:30
Повідомлення #460


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
До росолу (чи до грибної юшки...) пропоную ПИРІЖКИ З ГРИБАМИ.




Готуємо начинку:
1 цибулю дрібно нарізати, протушити на олії. Додати грибів (7-8 більших шампіньйонів), почищених і порізаних, просмажити. Я додала ще 3-4 ст.л. фаршу, протушити 5 хв., помішуючи. Посолити, поперчити.

Тісто(рецепт взяла в книзі сестри Ольги - капуснячки):

500 г борошна
140 г масла(чи маргарини)
2 яйця
4 жовтки
4 ст.л. сметани
35 г дріжджів
1 ст.л.цукру
солі до смаку (дала 1 ч.л. неповну)
Маргарин натерти нагрубо, вимішати з борошном, додати яйця, жовтки, сіль, цукор. Дріжджі розтерти зі сметаною і додати до тіста. Швидко замісити нетуге тісто.
Розкачати його товщиною 5 мм у формі прямокутника. Вздовж краю викласти начинку, раз скрутити, притиснути краї і відрізати вздовж того краю. Отриману ковбаску покласти швом вниз на змащену бляшку і розрізати на частини по 10 см. Залишити в теплі на 20 хв. Змастити яйцем і випікати поки не зарум'яниться (я пекла приблизно 20 хв. 170*С).
Пиріжки вийшли дуже смачні, тісто ніжне і м'яке. Мені дуже сподобалися! Спробуйте - швидко і смачно!


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 02:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100