шикарне!!!!!!!!!!!!!!!!!!Буду в мами візьму молока і спробую обов"язково!!!!!!!!!!!!!!!СУПЕР!!!Дякую за рецепт!! Але я не зрозуміла то треба одну літру відділити від 3 літрів!?????Чи то в загальному має бути 4 літри молока!???
Повідомлення відредагував uliana_y - 24 лютого 2011 17:45
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Куряче філе відварити до готовності в підсоленій воді.( я даю сіль Адигейську, там є багато пряних трав) можна давати приправу. Гриби відварити у воді 10 хвилин і відкинути на друшляк (шампіньйони відварювати не треба). Яйця зварити круто. Чорнослив замочити теплою водою і залишити на 10-15 хвилин. Потім злити воду і обсушити чорнослив. Цибулю дрібно порізати.
Гриби порізати кубиками або соломкою. Обсмажити на олії цибулю, потім додати гриби і смажити разом ~7-10 хвилин, посолити і поперчити.
* якщо брати лісові гриби, то їх треба обсмажувати разом з цибулькою ~7-10 хвилин (гриби заздалегідь відварити); якщо брати шампіньйони, то їх заздалегідь не треба відварювати, але смажити разом з цибулькою ~15-20 хвилин до готовності грибів.
Куряче філе порізати соломкою. Відкласти 3-5 ягід чорносливу для прикраси і порізати тонкою соломкою, чорнослив, що залишився, порізати кубиками. Яйця натерти на великій терці.
Огірки порізати тонкою соломкою. Викладати салат шарами, кожен шар поливаючи майонезом:
Згори салат прикрасити смужками чорносливу, у вигляді ствола берези. Дуже люблю цей салатик. Рецепт взятий з сайту ГОТОВИМ ДОМА. Фото не маю, а чужого не хочу ставити.
Soni, для салатику я, завжди, запікаю філе у фользі перед тим натираю травами,спеціями за смаком,тоді мені смачніше ніж варене.
Повідомлення відредагував uliana_y - 24 лютого 2011 19:09
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Soni, для салатику я завжди запікаю філе у фользі перед тим натираю травами,спеціями за смаком,тоді мені смачніше ніж варене.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Улянко, то 3 літри молока і 1 літра цукру і 1 склянка цукру(1,250 л цукру)
Марійко, гарний рецепт, дякую !
Повідомлення відредагував Natalyi - 24 лютого 2011 19:13
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Natalyi, дякую вже все зрозуміла!! А скільки така згущонка може зберігатись!!???
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!