Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Наталчина кухня, Смачного !!!
Марія БМВ
20 лютого 2011 21:26
Повідомлення #411


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Natalyi,дуже апетитні булочки,такі смачненькі виглядають,якраз для мого чоловіка!Але в мене питяння-це просто зразу замішується тісто без опари?І виходить 12-16 штучок з цієї порції?
Перейти на початок сторінки
Natalyi
20 лютого 2011 21:51
Повідомлення #412


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Марія БМВ
це просто зразу замішується тісто без опари?

Марійко, замісила відразу без опари. Мало бути по рецепту 12, але шось мені вони завеликі виглядали, то зробила 16.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
20 лютого 2011 22:20
Повідомлення #413


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Наталочко,рецепт уже записала,дякую! :love: Але думаю однією порцією тут не обійтись,думаю завтра спекти,але 1.5 або 2 порції одразу! :lol:
Перейти на початок сторінки
Natalyi
20 лютого 2011 22:26
Повідомлення #414


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Марія БМВ
,думаю завтра спекти,

Гадаю, з яблуками теж смачні би були ...і з корицею !

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
наТуся
20 лютого 2011 22:56
Повідомлення #415


Файна господиня
  • 51

Репутація: 579
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 576
Реєстрація: 30.11.2010

ICQ:--

Бали: 1835
пані Наталя, Ваші БУЛОЧКИ ЗІ ШТРЕЙЗЕЛЕМ ну дуже смачно виглядають :tongue:
Ви велика молодець :winked:

--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
20 лютого 2011 22:58
Повідомлення #416


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
я думаю робити з нутеллою і повидлом.
Перейти на початок сторінки
gutka
21 лютого 2011 07:48
Повідомлення #417


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Natalyi
Катю, це аромат, дуже гарно пахне...

дякую, буду в місті - зверну увагу, як побачу то придбаю собі
Перейти на початок сторінки
utya
21 лютого 2011 09:52
Повідомлення #418


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
БУЛОЧКИ ЗІ ШТРЕЙЗЕЛЕМ,


просто супер виглядають. так і хочеться спробувати зготувати... :winked: І мабуть такі смачні.....

PS я так хочу навчитися готувати смачне дріждьове тісто... а нажаль не вмію...Буду потрохи у всіх вчитися :smile:
Перейти на початок сторінки
vika
21 лютого 2011 10:10
Повідомлення #419


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Цитата: utya
БУЛОЧКИ ЗІ ШТРЕЙЗЕЛЕМ,

дуже-дуже апетитні булочки і мабуть пресмачні. Буду пробувати.
Перейти на початок сторінки
Natalyi
21 лютого 2011 17:30
Повідомлення #420


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: наТуся
пані Наталя, Ваші БУЛОЧКИ

НаТуся, до мене можна на ''ти'' ... :feel: ...бажано...

Дівчатонька, всім дякую за відгуки ! :belay:
Рада, що можу з Вами поділитися !

Цитата: utya
так хочу навчитися готувати смачне дріждьове тісто... а нажаль не вмію..

utya, то треба спробувати хоч раз. Нічого складного немає у дріжджовому тісті. Головне мати свіжі дріжджі і дотримуватися певних принципів. Вперше я пекла дріжджові булочки-розочки, там не треба було ні опари робити, ні чекати щоб підійшло тісто(маю такий перепис). Виробляла відразу після замісу булочки і залишала в теплі на годину. Виходить гарна випічка.По сьогодні користуюся тим рецептом, коли мало часу, ніколи ще мене не підвів .

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 15:32

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 63
Гостей: 46
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100