ПІЦА З ЛИТОГО ТІСТА1 скл. теплого молоко+вода
1 ч.л.сухих дріжджів( aбо 30 г свіжих)
1 яйце
щіпка цукру
0,5 ч.л. солі
2-3 ст.л. олії
борошна до тіста як на оладки (приблизно 2-2,5 скл.)
Вимішати і залишити,щоб підійшло в теплі на 40-60 хв.
Викласти тісто на змащену бляшку, а зверху начинку.
300 г ковбаси порізати кубиками
6-7 шампіньйонів шматочками
0,5 цибулі півкільцями
0,5 ст.л. томатної пасти(чи кетчупу)
майонез
Все вимішати, легенько викласти на тісто, густо посипати тертим сиром і випікати до готовності (приблизно 30 хв.)
Тісто виходить м'яким і пористим. Начинку можна міняти . Виходить смачна піца-пиріг ! З цієї порції в мене вийшла піца діаметром 26 см.Ідея моєї подруги.