Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Наталчина кухня, Смачного !!!
іванна богдан
7 лютого 2011 22:16
Повідомлення #361



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цікавий салат, скоро в чоловіка день народження, хотіла спробувати щось новеньке....от і спробую і салат і форшмак. Дякую за рецепт! :what:
Перейти на початок сторінки
Natalyi
8 лютого 2011 15:47
Повідомлення #362


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: sunnygirl
sunnygirl
,
Цитата: laima
laima
,
Пробуйте, дівчатонька, надіюсь Вам сподобається.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
8 лютого 2011 15:48
Повідомлення #363


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: іванна богдан
Цікавий салат

І швидко готується, і складники завжди під рукою є...

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
8 лютого 2011 16:09
Повідомлення #364


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
На днях робила КЕКСИ ПРОСТІ.



250 г маргарини м'якої
250 г цукру
5 яєць
1 ч.л. порошку до печива
1 ч.л. спирту
250 г борошна
Мак, шоколадні дропси, чорнослив, згущонка варена...

Маргарин розтерти з цукром (в макітрі), додати жовтки, розтерти, влити спирт. Борошно вимішати з порошком до печива і втираючи, додати до маси.Вкінці вмішати збиті на піну білки.
Я додала до одних шоколадні дропси, до інших- порізаний чорнослив, до других- мак і згущонку всередину. Прикрасила айсингом і посипкою.



--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Solka
8 лютого 2011 21:33
Повідомлення #365


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Natalyi - ваша сторіночка, як завжди, пахне смаколиками!!! :m0555: :belay:
Ми переважно вдома готуємо такий Форшмак, тобто додаємо консерви - сардини. Ідея подавати його на таких корзиночках - дуже класна, святкова, і додає такій закусці пікантності і дуже апетитного вигляду :winked:

Повідомлення відредагував Solka - 8 лютого 2011 21:34
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Natalyi
8 лютого 2011 21:37
Повідомлення #366


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Solka
ваша сторіночка,

Дякую, Solka. Рада , що подобається... і можна на '' Ти''. :request:

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
9 лютого 2011 06:13
Повідомлення #367


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Наталю, гарний торт і кексики. Файна закуска- форшмак. :wink:
Перейти на початок сторінки
Natalyi
10 лютого 2011 14:51
Повідомлення #368


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Natalyadiva
гарний торт і кексики. Файна закуска

Дякую, Наталю ! :no:

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Natalyi
10 лютого 2011 15:06
Повідомлення #369


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
БІСКВІТ МАНДАРИНОВИЙ



340 г борошна (2,25 скл.)
1 скл. цукру
1 ст.л. розпушувача
0,5 ч.л. солі

Все вимішати.Додати туди, розтираючи,

6 жовтків
0,5 скл.олії

З 4 мандарин витиснути сік, цедру дрібно посікти. Сік і цедру додати до тіста і вимішати.

6 білків збити на піну, вкінці, збиваючи, додати 0,5 скл.цукру і 0,5 ч.л. лимонної кислоти. Білки легенько вмішати в тісто.
Тісто виходить густіше, ніж на бісквіт. Пекти приблизно 20 хв.,спочатку 5 хв.при 200-220*С, потім при 170*С. Я робила пів з цієї порції і вийшов корж 20 на 20 см, висотою 5 см.
Бісквіт виходить дуже пухкий і з кислинкою. Мені сподобався. :tongue:




--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
oksenya75
10 лютого 2011 15:39
Повідомлення #370


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Ух ти! Бісквіт як сонечко!!!!! І оформлення класне)))
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 14:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100