Вчора таки не втрималась і спекла Японський від Натоньки (на головній). Пляцок вийшов добренький (хоча шось не дуже хотіли білки збиватись ), цікавий на смак, зовсім не схожий на Смітник (принаймі, на той шо я колись пекла). Думаю, що можна такий корж (тільки тонший) і в торт скомбінувати . Дякую, Натонько, за цікавий і смачний рецепт!!!
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Нарешті маю змогу повернутися на свою кухню ! Тому приймайте кілька страв ...
САЛАТ ЛІНИВИЙ
5 варених морквин потерти нагрубо 150-200 г горошку (в мене морожений і відварений) 250 г шинки порізати соломкою 1 зубець часнику витиснути майонез сіль до смаку
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Торт із зайчиком Шось ніяк той заєць мені не ліпився... і схожий на сніговика, чи на свиньку... Всередині 4 бісквітні коржі (2 білих+2 шоколадних), крем сметанний з чорносливом. Вага 2,5 кг.
--------------------
Дівчатонька, заходьте на десерт ЧОРНОСЛИВ З ВЕРШКАМИ
Чорнослив без кісточки залити на 2 хв. кип'ятком, злити, в кожну сливочку вкласти горішок. Сметану (домашню) збити з пудрою, додати трішки соку лимона, викласти на чорнослив, потерти шоколадом. Поставити в холодильник на 1 год. Пригощайтесь !
--------------------
Я також дуже люблю цей десерт але я роблю його у вигляді їжачка (чорнослив викладаю у формі їжачка, очка і носик - насіння в шоколаді або арахіс в шоколаді, і поверх збитої сметани з цукром - цукерки стріли)
Повідомлення відредагував Solka - 22 грудня 2010 21:59
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Файний десерт! взагалі я не любила чорносливу, та один раз попробувала такий ж десерт на весіллі, то так сподобався!треба буде приготувати !але в пляцках все одно не подобається чорнослив
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!