Lana а ви погляньте, яка вже аватарка новорічна Natalyi, дякую за рецепти печива, буду занотовувати
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Враховуючи, що завтра починається піст, зварила сьогодні КВАСОЛЕВУ ЗУПУ-ПЮРЕ. На окріп (2 л) кинути 3 порізані більші картоплини, 1 моркву, по кусочку кореня петрушки і селери, трішки посолити. 1 цибулю розрізати на чверть і підсмажити на олії, вкинути до зупи. Зварити до готовності, вийняти і перебити овочі в блендері(чи перетерти через сито). До бульйону кинути жменю квасолі (в мене морожена, тому вариться швидко), через 10-15 хв. жменю макарон(грубих). Коли вони будуть майже готові, додати овочеве пюре, посолити, поперчити до смаку, додати зелені, 2 зубці тертого часнику.
Повідомлення відредагував Natalyi - 27 листопада 2010 21:08
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Цього літа закручувала огірочки по іншому рецепту.Сьогодні відкрила і...пошкодувала,що так мало закрутила...Смачні, солодкі, хрумкі... ОГІРОЧКИ ВІД КУМИ
4 кг огірків (якщо маленькі,то цілі, більші порізати пополам чи на чверть) 18 скл.води 2 скл.солі 4 моркви потерти на корейку 5 цибулин порізати соломкою 5 солодких перчин соломкою( я не давала) Все вимішати і залишити на 2-3 год. Потім відтиснути (юшку вилити), розкласти огірки з овочами в банки і залити гарячим сиропом - 4 скл.води 4 скл.цукру 3 скл.оцту Стерилізувати 10 хв.
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Іринко,мене це спочатку теж здивувало, але я довірилася рецепту (і своїй кумі) і не пошкодувала. Та солена юшка потім зливається ( в мене огірки стояли десь 1,5 год), а цукор нейтралізується оцтом (правда я дала 2,5 скл.) Огірки вийшли дуже смачні.
--------------------
Наталю! Дуже смачні страви у Тебе на кухоньці!Апетитна випічка,чудові фото! Хліб кукурудзяний-неперевершений!!!!Рум"яний,пухкий,духмяний,жовтенький,як сонечко!!! Наталочко,хліб за цим рецептом можна пекти у духовці?Чи тільки у хлібопічці? У мене ,нажаль,її немає...Хотілось би й собі такий хлібчик спекти!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 30 листопада 2010 18:29