Надивилася на ваші рецепти, та ще й Славочка надихнула.
То ж приймайте і мій полунично-творожний експеримент без випічки.
Пакетик полуничного желе розчинила 1.5 склянками кип"ятку, остудила.
Глибокий полумисок застелила харчовою плівкою, виклала полуниці і залила половиною желе, поставила на 20 хв. до холодильника.Тим часом у блендері змішала домашній творог з 2-ма стол. лож. (з гіркою) густих вершків, цукром (за смаком),пригорщею полуниць та додала залишок желе.
Дістала з холодильника зажельовані полуниці, виклала на них частину творожного крему, потім-половинки зефіру,знову крем, поверх викласти маковий крекер, рештки крему і ще ряд крекеру.І в холодильник -до загустіння.
Але жіноча цікавість узяла верх-
куштувала вже за півгодини, то трішки ще крем плив, але смак-...(ніколи дописувати: побігла на кухню ,бо ще трішки зосталось
)