Яблука фаршировані.
Яблука помити і за допомогою ножа та/або чайної ложечки вибрати серединку. Тільки не до кінця - має залишитися дно.
Домашній сир вимішати з яйцем, цукром та ванільним цукром, додати кілька ложок манки, щоб не було рідке. Гарно розімнути вилкою. Можна додати родзинок.
Сирною масою начинити яблука, викласти їх у форму для запікання і відправити в духовку. Запікати до готовності.
Пропорції вказати важко - яблука бувають різного розміру, та й серединку вибрати можна по-різному...
Приблизно на 10 середніх яблук потрібно:
500 г сиру;
1-2 яйця;
4-5 ст ложок цукру;
пакетик ванільного цукру;
2-3 ст. ложки манки (залежно від сиру)
Час запікання також залежить від Вашої духовки та сорту яблук. Приблизно 30-35 хвилин. В мене вчора трохи перепеклися ( аж сир виліз догори!
) Але все одно смачнезні були! Лише сфоткати забула!