Фруктове морозивоВід спеки просто немає порятунку,до плити стаєш, мов на каторгу, але приїхали дітвора з внучатами, їх хочеться почастувати смачненьким. А ще по телеку надивилася жахів про сучасні ласощі. То ж чому не приготувати з власних фруктів морозиво( чи, мабуть, точніше- парфе)
Натерла білого наливу (він уже пісковитий, солодкий), розмішала з медом ( теж домашній, позавчора тільки вкачали) і виклала в пластиковий стаканчик- це перший шар ( до речі, мерзлим на смак нагадує крем-брюлле).
2 шар- абрикосове пюре теж з медом.
3 шар- перетерта малина, але краще пропустити крізь сито, щоб позбавитися кісточок, бо трішки відволікають.
Коли починає підмерзати- вставляємо паличку. За якихось пару годин ми маємо смачні, корисні, привабливі ласощі. (Можна ще додавти вершки- теж недурне!)