Ні ,в мене за цим рецептом завжди виходить!подивись у темі рецепти тортів тамє мій бісквітний торт "Дежав"ю".
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Дякую Уля!Буду пробувати ще пекти ,я дуже дюблю бісквітні тортики ,мoже то ше, що духовка погана ,бо добре не закривалась до кінця! Я вже пересилилась ,то там файна духовка !буду пробувати
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Дівчата, підкажіть будь-ласка як правильно випікати бисквіт.
На сайті має бути рецепт бісквіту з киданням - після випічки форму з бісквітом кидають на підлогу і він не осідає - назви точної не пам'ятаю, але таке було - всі, хто пекли, дуже хвалили...
На сайті має бути рецепт бісквіту з киданням - після випічки форму з бісквітом кидають на підлогу і він не осідає - назви точної не пам'ятаю, але таке було - всі, хто пекли, дуже хвалили...
Це "БІСКВІТ З ПРИКОЛОМ"від УЛЯНОЧКИ. Отут-----http://dreamfood.com.ua/forum/topic_135/3
Дівчата, дуже дякую. Я обовязково знову спробую спекти. Добре що хтось може порадити і підказати... Та я ще думаю, що у мене проблем з духовкою... Ми живемо покищо на квартирах, а там духовки різні... як горять, які ледь животіють. Але тепер обовязково спробуб ваші бесквітні тортики... От і маю, чи зацнятися перед Новим Роком
Дівчата,допоможіть ідейкою.Потрібно оформити торт для священника,йому на Різдво 40 років,хочуть щось на релігійну тематику,а я боюсь що не справлюся,бо ліпити людські фігурки не пробувала і як об"єднати це з ювілеєм?Порадьте, будьласка...
natka04 Ви знаєте зразу на думку нічого неприходить, можна щось у формі куполів придумати, або на торті церкву або торт в формі церкви, з зимовими мотивами
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
natka04, я бачу, що в деяких церквах є рами до образів всі однакові... Може можливо би якось мотиви, що на рамах відтворити... А взагалі-то.. якись складний дуже торт.. священний.. страшно шось братись
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
natka04, хочу висловити свою думку: а чому торт має бути з священним? як потім то їсти? знаю що бувають священники, які скептично на таке дивляться... може краще щось ніжне, оригінальне... коли в нашого священника (в моїх батьків) був ювілей, то для нього пекли торт двоповерховий і прикрасили білими трояндами. дуже гарно виглядало і потім легше за нього братись... (це моя думка)
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!