Пробуйте і вибирайте сподобався рецепт на свій смак.
Рецепт № 1. На 3 л молока: 500 г масла, 1 ст. олії, 1 700 г цукру, 10 яєць і 8 жовтків, 300 г дріжджів, 2 ст. ложки меду, ванілін, кориця. Розчинити 250 г дріжджів в теплому молоці з цукром. Решта складових додавати, вимішуючи тісто. Муки покладіть стільки, щоб тісто було м'яким. Рецепт № 2. На 2 л молока: 400 г масла, 1 ст. олії, 1 натертий з цедрою лимон, 1,2 кг цукру і 30 яєць (збити), 300 г дріжджів і 1 ст.сахара (розчинити). У збиті з цукром яйця вливати цівкою кипляче молоко, продовжуючи збивати міксером. Додати решту продуктів і замісити м'яке тісто.
Дівчата,ПРОШУ ВАШОЇ допомоги!!!Мені потрібно рецепт гарних,пухких макових коржів .І ще який сир Ви використовуєте до сиркового крему і додаєте до смаку!!?????))Чекаю на відповідь.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Мені потрібно рецепт гарних,пухких макових коржів .
Я маю гарний рецепт.Правда це на амоняку,але! цей бісквіт дуже добрий. 3 яйця,1 стакан цукру,7 столових ложок теплого молока і в ньому розмішати 1 ч.л. амоняку(без чубка),1 стакан муки,мак,ванілін. Я вже пекла цей бісквіт багато разів.Головне,що на 3 яйця він виходить вищий ніж звичайний бісквіт на 3 яйця з розпушувачем і без молока.І це не є мокрий а гарний сухий і пухкий бісквіт.
ІНЕСА, а запаху амоняку нема!??Потым?? Скільки потрібно маку ,який він має бути ,сухий,запарений??)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
uliana_y, Запаху нема не те що потім а навіть і зразу.Один раз мені сипанулось випадково чуть більше ніж чайна ложка,то трошки було чути.А ти можеш дати менше ніж чайна і тоді 100% нічого не буде чути.Мак треба сипати сухий ,не мити і не терти.Я даю на око.Так щоб добре чорнілось)))))Не переживай,в тебе вийде.В мене це перший бісквіт який не впав і получився.Бо я вже думала шо бісквіти то не моє) Удачі)))
Хто знає!??))Сиджу і думаю, скільки пляцків треба на весілля на 25 чоловік.Попросили мене спекти ,а я не знаю скільки і взагалі чи погоджуватись!!!))
--------------------
по пів пляцка на людину. Якщо ще потім до хати кожному дають... А як нє, то по чверть пляцка. Хоча дивлячись ще який розмір їхній...
Дякую за відповідь!!!
--------------------
тоді то дофіга!!))12 пляцків з малим я не подужаю!))
--------------------