Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Dolce Vita!, Солодке життя від Майї...
мари4ка
6 жовтня 2010 08:35
Повідомлення #131


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
maija23,пиріг просто СМАКОТААА!!! love
Перейти на початок сторінки
natalo4ka
6 жовтня 2010 10:08
Повідомлення #132


Молода господинька
  • 34

Репутація: 118
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 60
Реєстрація: 17.07.2010

ICQ:--

Бали: 456
maija23, вчора пекла ваш пиріг з абрикосами та шоколадом, але я давала яблука. Дуже смачний, цікаве поєднання смаків. Дякую!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
6 жовтня 2010 11:56
Повідомлення #133


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
пиріг дуже симпатичний і апетитний
Перейти на початок сторінки
maija23
8 жовтня 2010 18:44
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Дорогі дівчата! Дуже вдячна Вам за гарні відгуки, теплі слова і підтримку!
Перейти на початок сторінки
maija23
8 жовтня 2010 21:30
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Пляцок "Польський"

Тісто: 2,5 склянки борошна (додатково 1 склянку при замісі тіста), 3/4 склянки цукрової пудри, 150 гр.масла або маргарину, 2 ст. л. меду, 2 яйця, 1 ч.л. соди негашеної,1ст.л.какао.
Розтопити маргарин з медом і остудити.Борошно перемішати з какао і цукровою пудрою, додати маргарин і яйця збиті із содою. Замісити тісто і поділити на дві частини. Коржі розкачати на пергаментному папері і з ним покласти в форму. Пекти при температурі 170 градусів 15 хвилин.
Бісквіт:4 яйця, 4ст.л.цукру, 4ст.л.борошна, 1ч.л.порошку до печива. Пекти при температурі 160гр.-25 хвилин.
Крем: 500 мл. молока, 3/4 склянки цукру, 250 грам масла, 1 упаковка ванільного цукру, 2ст.л.борошна, 2ст.л.крохмалю.
Молоко(300мл.) закип'ятити з цукром. Перемішати борошно, крохмаль і ванільний цукор з 200мл.молока, влити в кипляче молоко і варити до загустіння. Остудити. Збити масло і по-одній ложці додавати холодну заварну масу, продовжуючи збивати. Змастити коржі кремом.
Найкраще смакує на 2-й день.
Рецепт взятий із польського сайту "Moje wypieki".
Рекомендую змастити ,або скропити медові коржі кавою, а бісквіт-сиропом.
Крем добрий, білосніжний, але потрібно йому надати більш виражений ванільний аромат або ромовий.
Для прикрашання пляцка використала 100гр.чорного шоколаду.
Якщо потрібно спекти багато пляцків, то з нього можна починати, бо він пропітується не менше однієї доби.

Повідомлення відредагував maija23 - 22 жовтня 2010 11:21
Перейти на початок сторінки
нетік
8 жовтня 2010 22:51
Повідомлення #136


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
maija23,ДУЖЕ ГАРНИЙ ПЛЯЦОК winked . і коржі виглядають м"якими. ну просто смакота. love
скажи будь-ласка пропорції на яку бляшку розраховані?

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
marynovychss
8 жовтня 2010 23:37
Повідомлення #137


Молода господинька
  • 34

Репутація: 137
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 281
Реєстрація: 1.02.2010

ICQ:--

Бали: 320
Дуже гарний пляцок. winked

--------------------
Маринович
Перейти на початок сторінки
Natalyi
9 жовтня 2010 00:18
Повідомлення #138


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Має бути смачний пляцок ! Треба спробувати. Дякуєм за рецепт.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
maija23
9 жовтня 2010 00:55
Повідомлення #139


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Цитата: нетік
скажи будь-ласка пропорції на яку бляшку розраховані?

На середню форму- 20х35см.
Я пекла в формі 26х35см.
Перейти на початок сторінки
Маруся
9 жовтня 2010 02:13
Повідомлення #140


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Дуже гарний польський пляцок. Маю на другий тиждень хрестини то може зроблю.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 07:13

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100