9 травня святкує день народження Майя Шутенко, шлемо їй вітання та побажання!
ssaazzoonn
9 травня 2013 10:56
Файна господиня
Репутація: 421
Група: Кондитер
Бали: 963
Дорога Маєчко ! З Днем народження !!!
Прийми щирi вiтання та сердечнi побажання !!!
Магда
9 травня 2013 11:19
Молода господинька
Репутація: 50
Група: Відвідувачі
Бали: 1063
Майя,
прийміть мої найщиріші привітання з Днем народження!
Ви така світла і добра людина. Я хочу побажати, аби Вам на Вашому дооовгому життєвому шляху траплялися лише дійсно гарні та щирі друзі. Хочу побажати Вам сил душевних і фізичних, натхнення та бажання, аби у Вашому житті не було місця для смутку, аби збувалися усі Ваші мрії та надії. Щоб нові грандіозні плани ставали у чергу на здійснення за думками та планами, які вже реалізувалися і принесли Вам щастя та задоволення від життя. Здоров'я Вам і всій Вашій родині.
--------------------
Дрібниць не буває
ole4ka
9 травня 2013 11:26
Файна господиня
Репутація: 241
Бали: 1247
Маєчко !Мої вітання! Натхнення вам й надалі!
--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
боженка
9 травня 2013 11:42
Файна господиня
Репутація: 481
Бали: 857
ДОРОГА МАЙЄЧКО,З ДНЕМ НАРОДЖЕНЯ!!!
Нехай любов незгасно світить, Хай доля радісно співа, Для Вас усі найкращі квіти І найласкавіші слова. Бажаєм Вам життя прожити Без сліз, без горя, без біди. Нехай воно щасливим буде Сьогодні, завтра і завжди!
galalviv
9 травня 2013 11:57
Файна господиня
Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Бали: 4853
Тереза
9 травня 2013 12:27
Файна господиня
Репутація: 465
Бали: 1621
kristi_sk
9 травня 2013 12:53
Файна господиня
Репутація: 354
Бали: 996
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ
Ксенічка
9 травня 2013 14:02
Досвідчена господиня
Репутація: 1068
Бали: 1656
Дорогенька Майєчко!!!
Щиро вітаю Вас з днем народження!!!
Дякую Богу, що в світі є такі світлі, щирі та душевні люди як Ви, що несуть добро, тепло, любов!!! Нехай Господь благословить Вас та вашу родину щастям, здоров"ям, любов"ю, гармонією, добром, благополуччям!!
Ви перлина цього сайту!!!! Ви його душа!!!
Жінка задивилася у дзеркало, Посміхнулась трішки гіркувато... Лиш зіниці — яблуневі зернятка, Зазвучали теплою Сонатою. В тій Сонаті – грози, сонце, райдуги, Сміх весняний і мінор осінній... Серце заметіль вишневу згадує І світанок Щастя ніжно-синій. За вікном вербу гойдає вітер І смичком виводить тихе скерцо... Жінка до грудей притисла квіти — І тепліше стало її серцю. Бог схилився над її душею. Огорнув долонями з любов’ю, Світ зігрітий жінкою цією, Сонце носить скрізь вона з собою. Ви — та Жінка, що приносить свято, Ви — та Скрипка, гоїте зажуру. Пташка Ви, що створена співати Серед дня і в опівнічну пору. Дзеркало вдивляється у Жінку... В чистий образ святості й спокою... Витесану Богом, мов сопілку, Що цей світ озвучує собою. Марія Звірід
Весна, як жінка.Жінка, як весна: Буває ніжна, а бува примхлива, То зазвучить грайливо, як струна, А то раптово вибухне, мов злива!.. Весна і жінка.Жінка і весна: У них обох свої земні турботи Своя морська бездонна глибина, Свої космічні зоряні висоти. І не спізнаєш істину сповна, Бо хміль думок обсиплеться, мов сонях... Весна-це жінка.Жінка-це весна: Чиясь розрада і чиєсь безсоння...
Вітання від Віктора Борге ....Щаслива щедра жiнка. Дуже часто, Вона сама є щастям для людей, Адже дарує iм промiнчик щастя. Богата серцем по землi iде...
Подарунок.... Для Вас... Такі люди як Ви окраса цього світу!!!!
Ірка-Шкірка
9 травня 2013 14:46
Досвідчена господиня
Репутація: 1763
Група: Модератор
Бали: 7250
Майєчко! Від усього серця вітаю Тебе з днем народження!!! Хай здоров'я, радість і достаток, Сиплються, немов вишневий цвіт, Хай малює доля з буднів свято, І дарує Тобі багато літ!
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості , не можуть залишати відповіді в даному форумі.
Зараз: 23 листопада 2024 07:38
Зараз на сайті
Всього на сайті: 32
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні