нас на роботі пригостили тортом власного виробництва - сьогодні записую рецепт, в майбутньому маю спекти сама, тож нині рецепт без фото
потрібно приготувати два тіста, скажімо жовте та біле
для білого тіста необхідно:
7 білків збити з 1 скл. цукру
додати 1 чайну ложку порошку до печива, погасити його 2 ст.л. оцту (це для мене шось новеньке, але дотримуюсь рецепту)
3 ст. ложки борошна+3 ст.ложки крохмалю
для жовтого тіста необхідно:
7 жовтків + 1 яйце збити зі склянкою цукру
додати 1 чайну ложку порошку до печива, погасити його 2 ст.л. оцту
4 ст.ложки борошна
на бляшку виливаємо спершу жовте тісто, а зверху біле
випікаємо приблизно 25 хв.
крем був заварний, але гарно виглядатиме, якщо приготувати крем з маком