Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Давайте посмакуємо, Мої маленькі кулінарні досягнення
Natalyadiva
2 грудня 2010 18:51
Повідомлення #91


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Олеся, гарні тортики! Смачні рулетики з лавашу, такі яскраві!
Перейти на початок сторінки
lingrod
2 грудня 2010 21:04
Повідомлення #92


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
Олесічка,
Нарешті, нарешті я бачу, що ти нас не покинула і дуже рада з цього приводу!
Розкажи хоч трошки -де ти пропадала.

Всі блюда і торти дуже гарні, але більше не зникай з нашого поля зору.
Перейти на початок сторінки
Олесічка
3 грудня 2010 00:38
Повідомлення #93


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Цитата: lingrod
Всі блюда і торти дуже гарні, але більше не зникай з нашого поля зору.


Мені приємно, що мене не забули, постараюсь не зникати, але я завжди з Вами love
Перейти на початок сторінки
Олесічка
3 грудня 2010 01:04
Повідомлення #94


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Продовжую:

Шарлотка крихка

з книги "Кулінарні секрети сестри Ольги"


Тісто:
3 скл борошна
250 гр маргарину
4 жовтки
2 пачки ванільного цукру
1,5 ч.л порошку до печива

Начинка:
1,5 кг чищених яблук (я брала менше)
1 ч.л кориці
2-3 ст.л цукру для посипання

Піна з білків:
4 білки
1 скл цукру-пудри
2 ст. л крохмалю

Пересіваємо борошно разом з порошком до печива. Натираємо маргарин на грубій терці і перемішуємо з борошном, додаємо збиті з ванільним цукром жовтки і все разом січемо ножем. Замішуємо тісто, ділимо на 2 частини (більшу і меншу) і ставимо їх на пів години до холодильника. Беремо більшу частину тіста, розкачуємо і кладемо у бритванку, вистелену промащеним папером, формуючи з тіста невисокі бережки. Зверху на тісто викладаємо почищені нарізані пластинками яблука, посипаючи їх цукром та корицею. Білки збиваємо на густу піну, після цього потрохи додаємо цукор і далі збиваємо. Вкінці легко вимішуємо з крохмалем і викладаємо на яблука. верху тремо на терці меншу частину тіста. Випікаємо шарлотку на помірному вогні (в мене було 180 градусів)
протягом 1 години, щоб добре спеклись яблука.

Перейти на початок сторінки
Олесічка
3 грудня 2010 01:13
Повідомлення #95


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
А ще сьогодні на сніданок були налисники з сиром.

Самі налисники можна робити по улюбленому рецепту,
начинка:
домашній сир або сиркова маса - 2 пачки
яйце - 1
цукор до смаку
ванільний цукор
курага

Отже жаримо налиснички, коли вистигнуть, загортаємо начинку.
Перед подачею на стіл я налиснички піджарила до хрумкої скоринки, зверху полила сметаною і шоколадом.
А до них смакує запашна кавуся



Смачного!!!

Повідомлення відредагував Олесічка - 3 грудня 2010 01:14
Перейти на початок сторінки
Олесічка
12 грудня 2010 01:58
Повідомлення #96


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Natalyadiva,
lingrod,
Ірка-Шкірка,

Дякую Вам, а також за плюсики
Перейти на початок сторінки
Славочка
12 грудня 2010 12:24
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Олесічко, таке все смачне і вишукане у тебе на столі!
Перейти на початок сторінки
Олесічка
12 грудня 2010 12:36
Повідомлення #98


Молода господинька
  • 34

Репутація: 171
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 222
Реєстрація: 19.03.2010

ICQ:--

Бали: 185
Славочка,

Дякую Славочко, мені завжди приємні твої оцінки
Перейти на початок сторінки
Solka
12 грудня 2010 16:06
Повідомлення #99


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Олесічка ти дуже вишукано прикрасила налисники, суперово фото! winked

Повідомлення відредагував Solka - 12 грудня 2010 16:07
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
12 грудня 2010 17:28
Повідомлення #100


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Олесічка,а як так вдалося прикрасити шоколадом,якщо не секрет?Так романтично! love
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 15:05

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 58
Гостей: 53
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100