Салат"Жовте серце"
1 куряче філе(в мене стегно),
250 г курячої печінки(в мене гов"яжа),
3 яйця, 200 г маринованих шампіньйонів,
3 картоплі,1 баночка консервованої кукурудзи,
2 цибулини,по 1 ч.л.солі цукру,оцету.
Приготування.
Філе та печінку відварити,нарізати кубиками.Зварені яйця натерти на грубій тертці. Шампіньйони нарізати пластинками.Картоплю зварену в мундирах почистити,нарізати кубиками(я натерла на грубому терку).
Цибулю нарізати півкільцями,замаринувати на 15 хв.в воді з добавленням солі,цукру,оцту.
Форму у вигляді серця встановити на плоске блюдо,викласти шарами,змащуючи майонезом(посолити): філе-печінку-цибулю-кукурудзу-картоплю-шампіньйони-яйця. Форму зняти, прикрасити на свій смак.
Журнал"Люблю готовить"№9 вересень 2010р.