Горіхові рогалики
500 г борошна
300 г маргарину
100 г цукру
150 г очищених горіхів(у мене зараз арахіс)
2 ст.л.сметани
Маргарин посічіть з борошном,додайте цукор,мелені горіхи,сметану і замісіть тісто.
Розкачайте корж,
наріжте смужки 5-7 см завширки,
покрайте з них трикутники,
закрутіть рогалики,зігніть у формі підкови
і складіть на змащений жиром лист.
Печіть у гарячій духовці t240-250С 8-10 хв(у мене десь 10-12 хв)
Ще гарячі рогалики викладіть на тарілку і посипте цукровою пудрою і ваніліном.Я всипала пудру в торбинку і вкладала по кілька штучок і обережно струшувала(дуже зручно).
Смачного!Рецепт з маминого зошита.