Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гості до Діанки, Смакота
svetochka
11 липня 2012 12:53
Повідомлення #441


Молода господинька
  • 34

Репутація: 42
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 91
Реєстрація: 3.01.2012

ICQ:--

Бали: 375
Цитата: idianka
Огірки по-корейськи

Закривала огірки по - корейськи, з порції вийшло 15 півлітрових баночок. Я дала 2 пакети приправи (по 20 г) і ще просто досипала меленого коріандру, бо хотілося більш пряного смаку. Вийшло смачно. Дякую за рецепт.
Перейти на початок сторінки
idianka
11 липня 2012 13:29
Повідомлення #442


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
svetochka,
на здоров'я :m05108: приємно, коли відчуваєш себе корисною :wink:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
1 листопада 2012 09:44
Повідомлення #443


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Гриби мариновані




Маринад:
1 л води
2 ст.л. солі
1 ст.л.цукру
2 ст.л. оцту 9%
лавровий лист
гвоздика
перець чорний горошком

Гриби почистити, помити, порізати. Опустити в киплячу, злегка солену-підкислену воду, варити 15-20 хв з моменту закипання. Маринад з приправами довести до кипіння. Гриби відцідити від першої води, при потребі промити під проточною водою, перекласти в маринад, варити 15-20 хв, в кінці додати оцет. Перекласти в банки. Я ще для повної безпеки стерилізую банки з грибами 30 хв.

Рецепт з сайту hlebopechka.ru

Робила за цим рецептом білі, підосиновики(червоняки, козарі), підберезовики(дідухи, каліки, обабки), опеньки. А потім відкрити баночку, додати порізаної цибульки, заправити запашною олією...м-м-м...смачно.
З.І. не забудьте злити маринад))

Смачного !

Повідомлення відредагував idianka - 11 вересня 2013 21:47
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
1 листопада 2012 09:53
Повідомлення #444


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Гриби в томатному соусі




3 л відварених грибів
0.5 кг моркви
0.5 кг цибулі
250 мл томатної пасти
сіль
перець

Проварити гриби в солено-підкисленій воді (20г солі і 4г лимонної кислоти на 1л води)., відцідити. Цибулю з морквою протушкувати в олії, додати томатну пасту, прогріти. Додати до відварених грибів, посолити, поперчити, тушкувати 15 хв. Розкласти по банках.
Стерилізувати 0.5л - 30 хв.

Роблю за цим рецептом переважно опеньки. Дуже смачна закуска.
Смачного !

Повідомлення відредагував idianka - 1 листопада 2012 10:02
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
2 листопада 2012 13:06
Повідомлення #445


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Віденські дукати




Тісто:
350 г борошна
50 г масла
3 жовтки
50 г цукру
дрібка солі
50 г посіченого мигдалю
20 г дріжджів
175 мл теплого молока
ваніль


100 г масла
100 г родзинок
5 ст.л. бренді чи коньяку
цукор-пудра
250 г абрикосового джему
100 г мигдалю, порізаного смужками


Дріжджі розчинити в молоці, додати половину цукру, злегка притрусити борошном і відставити в тепле місце, щоб підійшло. Борошно просіяти, додати решту цукру, жовтки, розтоплене масло, дріжджі і замісити м'яке тісто. Поставити в тепле місце на 30 хв. Поки тісто підходить, родзинки замочити в бренді. Ще раз вимісити тісто і додати 50 г посіченого мигдалю.
Тісто розкатати приблизно на товщину пальця і вирізати кружальця діаметром 6-7 см. Змастити форму маслом і викласти на неї рядами кружальця з тіста. Кожний ряд змастити розтопленим маслом. Відцідити родзинки від алкоголю, не виливати. Посипати вироби цукром-пудрою, мигдалем і родзинками.



Бренді, в якому вимочувались родзинки, долити в джем і добре перетерти до однорідної маси. Масу підігріти і ложкою викласти на тістечка.



Відставити на 15 хв, щоб дукати підросли. Випікати в гарячій духовці (200С) 30-40 хв.



Коли дукати спечуться, посипати цукром-пудрою. Подати ще теплими.

Рецепт з газети "Експрес"

Смачного!

Повідомлення відредагував idianka - 2 листопада 2012 13:07
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
3 листопада 2012 19:03
Повідомлення #446


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Книдлі з сиром




500 г картоплі помити, відварити в мундирах ( і тільки так, не інакше), охолодити, очистити і перемолоти через м'ясорубку. 750 г сирої картоплі очистити, помити, натерти на дрібній терці, відкинути на сито над якоюсь посудиною, відтиснути через полотнину.





Акуратно злити рідину і крохмаль, що осів, додати до картоплі. Додати солі і вимісити однорідне тісто.



Приблизно 300 г кисломолочного сиру перемолоти через м'ясорубку, додати яйце, сіль до смаку, кріп і ретельно вимішати.
Тісто брати на долоню, розплескати паляничку, вкласти трохи начинки і сформувати книдлі продовгуватої форми. Вкинути в киплячу підсолену воду, не мішати (самі поспливають :laughing: ), варити хвилин 5 з моменту закипання. Готові книдлі полити підсмаженою цибулькою або шкварками. Подавати з сметаною чи ще чимось смачненьким :smile:
Книдлі можна робити з різними начинками, наприклад з м'ясом, грибами.

Рецепт, можна сказати, походить від моєї свекрухи, бо таку смакоту я їла в її родичів ))

Смачного!

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
8 листопада 2012 09:59
Повідомлення #447


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Печиво "Пропелер"




460 г борошна
250 г масла або маргарину
1 скл. цукру-пудри
0,5 ч. л. солі
3 ст. л. какао
1 яйце
1 ч. л. ванільного цукру

Тісто місити зручніше в комбайні, але і руцями можна )) Відкласти 3 ст.л. борошна. Решту борошна перетерти з маслом, додати яйце, сіль, пудру, ванільний цукор і замісити тісто. Розділити на дві рівні частини, до однієї додати борошно, що залишилось, вимісити, до другої - какао, вимісити.



Тісто тонко розкатати, вирізати кружальця. Кружальця скласти почергово один на другий



Скрутити рулетиком



Розрізати навпіл, кожну половинку перевернути на 90С.



Випікати при 190С 15-20 хв до готовності.

Рецепт від АХІОМА сайту hlebopechka.ru

Смачного!

Повідомлення відредагував idianka - 8 листопада 2012 10:00
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
vika
8 листопада 2012 10:53
Повідомлення #448


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Дуже симпатичні і апетитні тістечка.
Перейти на початок сторінки
Анелія
8 листопада 2012 12:20
Повідомлення #449


Молода господинька
  • 34

Репутація: 71
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 154
Реєстрація: 27.05.2011

ICQ:--

Бали: 422
Яка красота. Щось цікавеньке дякую за рецепеик.

--------------------
Если жизнь преподносит мне лимоны,
Я прошу у нее соль и текилу!!
Перейти на початок сторінки
nadjamal
11 листопада 2012 15:15
Повідомлення #450


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Я робила це печиво вчора. В мене воно зовсім не вийшло. Тісто за рецептом не получилося, воно було дуже рідке, і муки пішло набагато більше. І коли я його випекла, воно вийшло таке тверде, що вкусити його було не можливо. Може я щось не так робила? Додавала все по рецепту, тільки муки більше.

Повідомлення відредагував nadjamal - 11 листопада 2012 15:21
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 16:37

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 135
Гостей: 116
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100