Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гості до Діанки, Смакота
nadjamal
11 листопада 2012 15:19
Повідомлення #451



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Я робила це печиво вчора. В мене воно зовсім не вийшло. Тісто за рецептом не получилося , воно було дуже рідке, муки в мене пішло набагато більше. І коли я його випекла, воно вийшло таке тверде, що вкусити його було не можливо. Може я щось не так робила? Додавала все по рецепту, тільки муки більше.
Перейти на початок сторінки
idianka
11 листопада 2012 17:02
Повідомлення #452


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
nadjamal,
не знаю чому у вас не вийшло, в мене тісто не було рідким, там взагалі немає рідких складників, окрім яйця...

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
nadjamal
11 листопада 2012 18:37
Повідомлення #453


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Воно дуже липло до рук і його неможливо було розкачати. А від маргарину таке може бути? А у вас воно не було твердим?
Перейти на початок сторінки
idianka
12 листопада 2012 10:26
Повідомлення #454


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
nadjamal,
я робила тісто на маргарині теж, липким не було, мало що присипала борошном при розкачуванні, печиво не було твердим :bully:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
nadjamal
12 листопада 2012 12:17
Повідомлення #455


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дякую за відповідь. Я думала може маргарин був не хороший, тому воно дуже рідло.
Перейти на початок сторінки
сівіка
13 листопада 2012 17:41
Повідомлення #456


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: nadjamal
дуже рідло.

думаю що борошно було слабе..в мне колись так само було..рідилась маса страшне--годі було тої муки добаляти..в результаті тверде..не розкачувалося..гливке..у спеченому вигляді до зубів липло й т.д..це моя практика..продукти не вгадає ніхто як себе поведуть у процесі...я муку провіряю --спочатку печу млинці..якщо мука добра--млинці супер..при слабій млинці не печуться-гливкі розслаюються.. липнуть й т.дidianka,
вибачайте що замусорила вашу темку.

Повідомлення відредагував сівіка - 13 листопада 2012 17:47
Перейти на початок сторінки
nadjamal
13 листопада 2012 20:49
Повідомлення #457


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дякую за пораду, а я і не знала що тісто може ріднути від муки.))))
Перейти на початок сторінки
сівіка
13 листопада 2012 21:32
Повідомлення #458


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: nadjamal
, а я і не знала що тісто може ріднути від муки.))))

якщо клейковина борошна слаба то маса не держиться купи(не склеюється)а розтікаєтьс-рідне.на жаль є такі сюрпризи..пшениця недозріла =дощі -намокла.в результаті борошно сире..на цю тему треба десь інде писати щоб не засмічувати теми.
Перейти на початок сторінки
idianka
18 грудня 2012 14:21
Повідомлення #459


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Торт "Ейфорія"





Звіти і обговорення тут

Форма діаметром 26 см

Шоколадний шифоновий бісквіт:

200 г борошна
2 ч.л. розпушувача
1/4 ч.л. соди
1/4 ч.л. солі
180+45 г цукру
125 мл олії
60 г какао
1 1/3 ст.л. розчинної кави
175 мл води
8 білків
5 жовтків

Розмішати каву і какао в гарячій воді до однорідності і гладкості, остудити.

Змішати всі сухі складники в великій мисці (борошно просіяти).

Збити жовтки, з'єднати їх з олією, сумішшю з какао і кави, добре перемішати.

З'єднати суху суміш з шоколадно-олійною масою, добре перемішати.

Збити білки з 45 г цукру до стійкої піни.

Додати 1/4 білків до маси і обережно перемішати, додати поступово решту білків , ретельно і акуратно вимішати.

Застелити дно форми папером, не змащувати, пекти при t160C 50-60 хв.

Цей бісквіт ну дуже смачний,супер шоколадний, він мені сподобався ще коли я спробувала крихти від нього.

Рецепт від natapit з hlebopechka.ru


Турецький маковий прошарок:

200 г масла
300 г цукру
8 яєць
300 г маку
170 г горіхів
ванільний цукор

Білки збити з чвертю цукру до стійкої піни.
М'яке масло збити з рештою цукру,додати ваніль.
Додати в масло жовтки і добре збити.
Всипати сухий мак і подрібнені горіхи. Перемішати до однорідності.
Акуратно, в декілька прийомів додати в цю масу піну з білків.
Боки і дно форми вистелити папером, змастити. Випікати при t170С 50-60 хв. Дістати з духовки, дати охолонути в формі - корж дуже ніжний.


Рецепт від Sweet Lana з u-samovara.ru


Крем "Тафіта":

200 г шоколаду
170 мл вершків
370 г згущеного молока "Іриска"
170 г масла
1 ч.л. лікеру

Розчинити шоколад в вершках, остудити. Згущенку збити з маслом. Легко збити вершки з шоколадом і з'єднати з маслом і згущенкою, додати лікер, збити.

Дуже смачний крем з вираженим шоколадним смаком.

Рецепт від Lelechka84 від hlebopechka.ru

P.S. торт вийшов на 3.5 кг...великий ))

Повідомлення відредагував Натонька - 18 січня 2013 17:06
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Лорі
18 грудня 2012 15:37
Повідомлення #460


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Цитата: idianka
Торт "Ейфорія"

Діаночко, якраз маю замовлення на 30 січня торт з маком, треба спробувати твою Ейфорію :winked:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 10:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 31
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100