Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гості до Діанки, Смакота
Olenochka
20 липня 2011 01:26
Повідомлення #361


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Вчасно Діанко ти написала про кабачкову ікру (люблю її їсти але боюся купувати в магазині ).А за сирник то навіть слів не знаходжу красота!!!!!
Перейти на початок сторінки
idianka
20 липня 2011 01:41
Повідомлення #362


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Майя Шутенко,
Olenochka,

дякую! Користуйтесь на здоров'я ! Ікра дуже смачна .

lana,
Natalyadiva,
Solka,

пригощайтесь ! Сирник справді дуже ніжний і смачний )

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
3 серпня 2011 21:06
Повідомлення #363


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Триває сезон консервації , і я хочу запропонувати свій улюблений рецепт маринованих огірочків

Огірки , мариновані шляхом самостерилізації




Готуються мариновані огірки досить швидко і легко без стерилізації шляхом трьохкратної гарячої заливки .На дно трьохлітрових банок ( використовую банки різних розмірів ) покласти кріп , листя хрону , смородини і вишні . Добре вимиті огірки вкласти вертикальними і горизонтальними рядами якомога щільніше . Зверху покласти гілочку кропу з насінням . В середину банки обережно налити чистої киплячої води таким чином , щоб вона не текла по стінках банки (вони самі рівномірно нагріються) . Наповнивши банку окропом доверху , накрити її кришкою . Витримати банку з кришкою 3-5 хв , воду злити в каструлю , а в банку знову налити киплячої води . Перше чим зробити це втретє , в банку з огірками покласти кілька очищених зубців часнику . Замість води н цей раз залити банку гарячим маринадом , приготованим з води від першої заливки . Маринад (90 г солі , 35 г цукру в розрахунку на одну 3-літрову банку) довести до кипіння . Після двохвилинного кипіння в киплячу суміш долити 150 мл оцту 9% . Киплячим маринадом залити банку по самі вінця так , щоб з неї полилось ,закатати металевими кришками і поставити догори дригом - в такому положенні тримати до повного остигання вмісту в банці .

Рецепт з старої потертої брошурки журналу "Работница" ))

Смачного !

Повідомлення відредагував idianka - 4 серпня 2011 09:46
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
gutka
3 серпня 2011 21:23
Повідомлення #364


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: idianka
Огірки , мариновані шляхом самостерилізації

шось цікавеньке, а лавровий листочок і перець горошком не даєш?

Повідомлення відредагував gutka - 3 серпня 2011 21:26
Перейти на початок сторінки
idianka
3 серпня 2011 21:28
Повідомлення #365


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: gutka
а лавровий листочок і перець горошком не даєш?

в огірочки ні , а в мариновані помідорки додаю ))

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
3 серпня 2011 22:52
Повідомлення #366


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: idianka
Огірки , мариновані шляхом самостерилізації


Мама моєї куми так робить все - і компоти, і маринади...
Сусідка моя також - а я щось привикла до стерилізації в духовці - одним махом залив, простерилізував і закрутив... :smile:
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
4 серпня 2011 14:19
Повідомлення #367


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: idianka
Огірки , мариновані шляхом самостерилізації

І я так закриваю огірочки - вони мені найсмачніші)))
І дякую за рецепт ікри кабачкової - ну дуже смачно))))
Перейти на початок сторінки
idianka
14 серпня 2011 09:04
Повідомлення #368


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259



--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
14 серпня 2011 09:04
Повідомлення #369


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Салат із кабачків-2




Що ж , продовжуємо консервувати :laughing:

відро нарізаних кабачків ( зразу скажу : у мене стільки не було :lol: )
200 г солі
200 г оцту
200 г олії
жменя кропу
3 головки часнику

Кабачки порізати довільно , вичавити часник , додати дрібно порізаний кріп . Додати решту складників , все перемішати , залишити маринуватись на ~12 год . Розкласти по чистих банках , прикрити кришками , стерилізувати 1 л - 10 хв . Закатати .

Смачного !

Рецепт від тітки Галі .

Повідомлення відредагував idianka - 14 серпня 2011 09:16
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
14 серпня 2011 09:05
Повідомлення #370


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Огірки по-корейськи




6 кг огірків ( можна використовувати переростки та інші неліквідні одиниці :lol: )
4 морквини
1.5 скл. часнику
пучок кропу
пучок петрушки
0.5 л олії
0.5 л оцту
1.5 скл. цукру
5 ст.л.солі
1 п. приправи для корейської моркви

Огірків у мене було на пів порції , тому все решта також зменшила вдвоє ))
Огірки порізати брусочками , моркву натерти на корейській терці , часник подрібнити , зелень дрібно посікти . Все змішати в посудині і поставити в холод на 12-24 год . Розкласти по чистих банках , накрити кришками . Стерилізувати 0.5 л - 20 хв , 1 л - 30 хв . Закатати .
З пів порції у мене вийшло в акурат 7 півлітрових баночок , взимі спробуємо )

Смачного !

За рецепт дякую Кети з сайту http://hlebopechka.ru

Повідомлення відредагував idianka - 14 серпня 2011 09:37
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 00:42

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100