Не знаю як в кого , а вмоєї свекрухи на дачі розпочався кабачково-огірковий сезон . Так нагородила тим добром , що ледве розгрібаюсь , а це ще не кінець
Отож , в рух ідуть давні рецепти ) ,прошу майже "заморська"
Кабачкова ікра
Прошу вибачення , фото трохи не в тему
5-6 середніх кабачків
300 г моркви
100 г зеленої петрушки
200-250 мл томатного соусу
перець чорний мелений
200 г цибулі
30 г часнику
100 г солі
300 мл олії
Кабачки і моркву натерти на терці з великими отворами , або порізати кубиками , викласти в каструлю , додати 200 мл олії , сіль і тушкувати до напівготовності , періодично помішуючи .Цибулю порізати і підсмажити до золотистості в 100 мл олії , вилити в масу , додати томат , часник , перець , зелень . Довести до готовності . А тепер це добро відправляємо в комбайн і збиваєм до однорідності . В кого не має комбайну , можете використати таку чудо-техніку , як м'ясорубка . Довести до кипіння , далеко не відходьте - плюється )) Розлити по баночках . Стерилізувати 0.5 л - 30 хв , 1л - 40 хв . Закатати .
Вихід 6 0.5 л баночок .
Думки вголос : зелень цього разу не давала , солі можна трішки менше , а може бути й так )Смачного !