Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гості до Діанки, Смакота
utya
1 березня 2011 12:13
Повідомлення #321


Файна господиня
  • 51

Репутація: 310
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 787
Реєстрація: 16.11.2010

ICQ:--

Бали: 2037
Цитата: idianka
Квасоля стручкова з сухарями

Я так люблю це блюдо... :love:

А от взимку готувала таке із замороженої квасолі... швидко, зрічно і головне смачно..(Квасолю я заморожувала вже відварену)
Перейти на початок сторінки
idianka
1 березня 2011 13:19
Повідомлення #322


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: utya
готувала таке із замороженої квасолі... швидко, зрічно і головне смачно..(Квасолю я заморожувала вже відварену)

Це точно ) А квасолю я теж морожу , але відварюю не повністю , а тільки бланшую в киплячій воді ... а потім доварюю як готую :smile:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
уляночка
2 березня 2011 13:03
Повідомлення #323


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Цитата: utya
Я так люблю це блюдо... :love:

о, і я приєднуюсь до вас!!!
Перейти на початок сторінки
idianka
13 березня 2011 13:25
Повідомлення #324


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Пляцок "Ходорівський"




Тісто :
300 г борошна
200 г масла або маргарину
200 г цукрової пудри
1/2 пачки розпушувача
3 жовтки
3 ст.л. сметани

Борошно перетерти з м'яким маслом , додати розпушувач і пудру , перемішати , ввести жовтки зі сметаною і вимісити м'яке тісто . Розділити тісто на 2 частини . Форму ( в мене 18*26 см ) застелити пергаментним папером , змастити жиром , розподілити тісто . Змастити будь-яким повидлом ( на разі я посипала вишнями ) , посипати горіхами , покрити збитими білками ( 3 білки збити до стійкої піни , поступово додаючи 1 скл. цукрової пудри ) . Випекти в гарячій духовці (~180С) , щоб білки зарум'нились .

Крем :
1 скл. горіхів
1/2 скл. молока
200 г масла
1 скл. цукрової пудри

Горіхи перемолоти , залити гарячим молоком , хай трошки покипить . Зняти з вогню , остудити . Масло збити з пудрою , поступово додати горіховий крем . Перемастити охололі пляцки кремом , білками до середини .

Рецепт від родички Лариси .

Смачного !

Повідомлення відредагував idianka - 18 вересня 2011 14:40
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Natalyi
13 березня 2011 14:58
Повідомлення #325


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: idianka
Пляцок "Ходорівський"

Смачний пляцок... вишні, горіхи, прошарок безе-люблю таке ! :tongue:

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
уляночка
14 березня 2011 12:15
Повідомлення #326


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Цитата: idianka
Пляцок "Ходорівський"


Красота!!%C2+%E3%EE%F1%F2%B3+%E4%EE+%C4%B3%E0%ED%EA%E8
Перейти на початок сторінки
idianka
26 квітня 2011 12:46
Повідомлення #327


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Тунець під червоним соусом з грибами




• 4 шматки тунця
• 200 г печериць
• 1 цибулина
• 250 г помідорів
• 100 мл білого вина
• 4 столові ложки борошна
• 2 гілочки петрушки
• рослинна олія, перець, сіль

Приготування
Рибу посолити, обваляти в борошні й обсмажити на нагрітій олії з обох сторін. Покласти дрібно порізану цибулю, трохи обсмажити (до пожовтіння цибулі), покласти очищені й порізані помідори. Посолити, поперчити, тушкувати до тих пір, поки рідина наполовину не википить. Тоді посипати борошном, залити вином і такою ж кількістю води, дати соусу покипіти хвилин 15, покласти базилік. Окремо на рослинній олії посмажити очищені, вимиті і порізані скибочками шампіньйони, посолити, поперчити, тушкувати до готовності грибів і випаровування рідини. Викласти на блюдо рибу, навколо неї покласти гриби, все залити червоним соусом і посипати петрушкою. Подати з картопляним пюре .

Це би мало бути в оригіналі :laughing: А я зробила так : тунець порізала порційними шматками , посолила , поперчила , скропила лимонним соком , порізала цибулю півкільцями , виклала на змащене олїєю вогнетривке деко , зверху виклала шматки риби , посипала порізаними грибочками , змастила домашнім кетчупом і поставила в гарячу духовку запектись ))

Смачного !

Рецепт з http://supercook.ru/

Повідомлення відредагував idianka - 26 квітня 2011 12:47
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
26 квітня 2011 12:56
Повідомлення #328


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Апетитна рибка! :winked:
Перейти на початок сторінки
idianka
26 квітня 2011 13:13
Повідомлення #329


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Пляцок "Малятко"




5 жовтків
1 скл. цукру
200 г масла
3 ст.л. сметани
2 ч.л. амонію
1 ч.л. розпушувача
400 г борошна

1 ч.л. амонію змішати з сметаною , 1 ч.л. амонію і розпушувач вмішати в борошно . М'яке масло збити , постпово додати цукор . Жовтки по одному додавати в збите масло , продовжуючи збивати . До отриманої маси додати решту складників і вимісити тісто консистенцією м'якого масла . Випекти 2 коржі в змащеній формі діаметром ~26 см до легкого порожевіння ( можна спекти один і розрізати) . Охолодити і просочити сиропом .

Середній корж :
5 білків
1 скл. цукру
1 скл. горіхів
1 скл. родзинок
2 ст.л.крохмалю
1/4 ч.л. розпушувача

Білки збити до стійкої піни , підсипаючи цукор . Горіхи і родзинки вимішати з крохмалем і розпушувачем і обережно вмішати в білки . Підсушити 1 корж при низькій температурі . Форму краще вистелити промасленим папером . Охолодити .

Крем може бути будь-який за вашим бажанням . На разі я використала масляний на згущеному молоці .



Смачного !

Рецепт від весільної кухарки пані Стефи





--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
26 квітня 2011 13:41
Повідомлення #330


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Паска кубанська




250 мл молока , 2 жмені борошна , 2-3 яйця змішати , щоб не було грудочок ; зкип'ятити ще 250 мл молока , вилити тоненькою цівкою в нього яєчно-борошняну масу , на малому вогні довести до кипіння , постійно помішуючи . Коли остигне маса до теплого стану , додати 1/4 скл. цукру і 75 г дріжджів (або пакетик сухих) . Накрити рушником , поставити в тепле місце на 1.5-2 год , щоб бродило .
Потім 8-10 жовтків збити з 1.5 скл. цукру , ввести в опару , додати 250 мл сметани , щіпку солі , ваніль , 2 ст.л. крохмалу . Борошно ~1 кг перетерти з 0.5 пачки масла (магарину) , замісити тісто , в кінці додати 2 ст.л. олії і ще раз вимісити . Додати за бажанням родзинки , цукати . Поставити в тепле місце . щоб знову підросло . Тісто викладати в змащені форми на 1/3 об'єму . Дати піднятись . Пекти в гарячій духовці 15 хв , зменшити температуру і пекти ще 25-40 хв залежно від розміру пасочки ))

смачного !

Рецепт від Єлєни Абдулаєвої з odnoklassniki.ru

Повідомлення відредагував idianka - 26 квітня 2011 13:49
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 15:46

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 26
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100