Приготування Рибу посолити, обваляти в борошні й обсмажити на нагрітій олії з обох сторін. Покласти дрібно порізану цибулю, трохи обсмажити (до пожовтіння цибулі), покласти очищені й порізані помідори. Посолити, поперчити, тушкувати до тих пір, поки рідина наполовину не википить. Тоді посипати борошном, залити вином і такою ж кількістю води, дати соусу покипіти хвилин 15, покласти базилік. Окремо на рослинній олії посмажити очищені, вимиті і порізані скибочками шампіньйони, посолити, поперчити, тушкувати до готовності грибів і випаровування рідини. Викласти на блюдо рибу, навколо неї покласти гриби, все залити червоним соусом і посипати петрушкою. Подати з картопляним пюре .
Це би мало бути в оригіналі А я зробила так : тунець порізала порційними шматками , посолила , поперчила , скропила лимонним соком , порізала цибулю півкільцями , виклала на змащене олїєю вогнетривке деко , зверху виклала шматки риби , посипала порізаними грибочками , змастила домашнім кетчупом і поставила в гарячу духовку запектись ))
Смачного !
Рецепт з http://supercook.ru/
Повідомлення відредагував idianka - 26 квітня 2011 12:47
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
5 жовтків 1 скл. цукру 200 г масла 3 ст.л. сметани 2 ч.л. амонію 1 ч.л. розпушувача 400 г борошна
1 ч.л. амонію змішати з сметаною , 1 ч.л. амонію і розпушувач вмішати в борошно . М'яке масло збити , постпово додати цукор . Жовтки по одному додавати в збите масло , продовжуючи збивати . До отриманої маси додати решту складників і вимісити тісто консистенцією м'якого масла . Випекти 2 коржі в змащеній формі діаметром ~26 см до легкого порожевіння ( можна спекти один і розрізати) . Охолодити і просочити сиропом .
Білки збити до стійкої піни , підсипаючи цукор . Горіхи і родзинки вимішати з крохмалем і розпушувачем і обережно вмішати в білки . Підсушити 1 корж при низькій температурі . Форму краще вистелити промасленим папером . Охолодити .
Крем може бути будь-який за вашим бажанням . На разі я використала масляний на згущеному молоці .
Смачного !
Рецепт від весільної кухарки пані Стефи
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
250 мл молока , 2 жмені борошна , 2-3 яйця змішати , щоб не було грудочок ; зкип'ятити ще 250 мл молока , вилити тоненькою цівкою в нього яєчно-борошняну масу , на малому вогні довести до кипіння , постійно помішуючи . Коли остигне маса до теплого стану , додати 1/4 скл. цукру і 75 г дріжджів (або пакетик сухих) . Накрити рушником , поставити в тепле місце на 1.5-2 год , щоб бродило . Потім 8-10 жовтків збити з 1.5 скл. цукру , ввести в опару , додати 250 мл сметани , щіпку солі , ваніль , 2 ст.л. крохмалу . Борошно ~1 кг перетерти з 0.5 пачки масла (магарину) , замісити тісто , в кінці додати 2 ст.л. олії і ще раз вимісити . Додати за бажанням родзинки , цукати . Поставити в тепле місце . щоб знову підросло . Тісто викладати в змащені форми на 1/3 об'єму . Дати піднятись . Пекти в гарячій духовці 15 хв , зменшити температуру і пекти ще 25-40 хв залежно від розміру пасочки ))
смачного !
Рецепт від Єлєни Абдулаєвої з odnoklassniki.ru
Повідомлення відредагував idianka - 26 квітня 2011 13:49
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.