Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гості до Діанки, Смакота
idianka
23 жовтня 2010 19:57
Повідомлення #251


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Торт "Анничка"




Тісто :
2.5 скл. борошна
20 г какао
2 ст.л. меду
3 ст.л. сметани
1 скл. цукру
1 яйце
100 г масла
300 г горіхів
0.5 ч.л. соди

Масло і мед розтопити , додати цукор , сметану , яйце - суміш збити , Додати соду , горіхи , борошно , вимісити до однорідної маси , Тісто розділити на 3 частини , випекти .

Крем може бути будь-який , але в мене сметанний :
1 пакет сметани збитий з пачкою загущувача "Добрик" і пів склянкою цукру .

такий загущувач smile

Рецепт від пані Стефи

Смачного !

Повідомлення відредагував idianka - 23 жовтня 2010 19:58
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
23 жовтня 2010 22:18
Повідомлення #252


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Гарний торт! Смачнючий! winked
Перейти на початок сторінки
idianka
14 листопада 2010 10:24
Повідомлення #253


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Торт "Празький"




Тісто :
2 яйця
2 скл. цукру
2 скл. сметани
3 скл. борошна
4 ст.л. какао
1 ч.л. соди
1 ст.л. оцту

Яйця збити з цукром , додати сметану , соду , погашену оцтом , Ще раз збити , Додати борошно і какао , вимісити однорідне тісто. Випекти коржі,

Крем :
400 г масла
І пакет згущеного молока
2 ст.л. какао
мелені горіхи

Смачного !

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
14 листопада 2010 10:43
Повідомлення #254


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Я тут з своїм томатним тортиком :laughing:

Торт "Кривава Мері"




1 яйце
7 ст.л. цукру
125 г масла або маргарину
0.5 ст.л. амонію
1 ст.л. гарячого молока
7 ст.л. томатного соку
борошно

Яйце збити з цукром , додати м'яке масло , амоній погасити гарячим молоком , додати в масу , додати сік , гарненько збити . Борошна додавати таку кількість , щоб тісто відставало від рук і по консистенції було м'якше , ніж тісто на вареники . Розділити на 4 частини , тонко розкатати і випікати .Форма діаметром 27 см .

Крем :
600 г сметани
1 скл. цукру

Желе :
2 пачки желе червоного кольору розвести в 2 скл. гарячої води . Вилити тонко на піднос і дати застигнути .

Коржі перекласти сметанним кремом , перекладаючи шматочками желе . Прикрасити за бажанням .



Рецепт збірний ))

Смачного !

Повідомлення відредагував idianka - 1 липня 2011 12:41
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
16 листопада 2010 12:06
Повідомлення #255


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Салат "ВІТАМІН.чик" smile




2 великі морквини
1 корінь пастернаку
2 яйця
50 г твердого або плавленого сиру
3 зубця часнику
майонез

Яйця відварити , обібрати , потерти на дрібній терці . Моркву і пастернак натерти на корейській терці . Твердий сир потерти на дрібній терці . Сладники з'єднати , додати вичавлений часник , заправити майонезом , посолити до смаку .

Можна робити без пастернаку )))

Рецепт від куми , від себе додала пастернак )).

Смачного !

Повідомлення відредагував idianka - 16 листопада 2010 21:53
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
16 листопада 2010 12:14
Повідомлення #256


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: idianka
1 корінь пастернаку

Пастернак це редька?

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
idianka
16 листопада 2010 13:05
Повідомлення #257


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: LiLu
Пастернак це редька?

Ні , це не редька . Він схожий виглядом і смаком на моркву , тільки білий . Його ще називають "білою морквою" ))



У кулінарії використовується для приготування салатів, в основному з огірків і томатів. Він використовується для приготування всіх видів супів, головним чином картопляного і овочевого. Використовується пастернак так само, як морква, петрушка і селера - як супові овочі. Пюре з пастернаку можна подавати замість картопляного до м'ясних страв, що навіть рекомендується в деяких дієтах. Запах пастернаку тонкий і слабкий, нагадує запах петрушки, смак пряний, солодкуватий, подібний до смаку моркви. Пряний смак і своєрідний запах додає йому ефірна олія, що за смаком нагадує аніс, кмин і фенхель.

Повідомлення відредагував idianka - 16 листопада 2010 15:05
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Яруська
16 листопада 2010 15:43
Повідомлення #258


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
idianka! Це в тебе такий гарний пастернак вродив?? winked
Перейти на початок сторінки
LiLu
Живу...Готую... Люблю ...)
16 листопада 2010 16:11
Повідомлення #259


Одна така...
  • 51

Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010

ICQ:--

Бали: 1275
Цитата: idianka
Він використовується для приготування всіх видів супів,

Дякую за роз'яснення smile

--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Перейти на початок сторінки
Natalyi
16 листопада 2010 16:38
Повідомлення #260


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: idianka
Салат "ВІТАМІН.чик"

Якраз маю пастернак. Треба спробувати... winked

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 00:25

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100