В гості до Діанки, Смакота
idianka
23 жовтня 2010 19:57
Файна господиня
Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010
ICQ:--
Бали: 5259
Торт "Анничка"
Тісто :
2.5 скл. борошна
20 г какао
2 ст.л. меду
3 ст.л. сметани
1 скл. цукру
1 яйце
100 г масла
300 г горіхів
0.5 ч.л. соди
Масло і мед розтопити , додати цукор , сметану , яйце - суміш збити , Додати соду , горіхи , борошно , вимісити до однорідної маси , Тісто розділити на 3 частини , випекти .
Крем може бути будь-який , але в мене сметанний :
1 пакет сметани збитий з пачкою загущувача "Добрик" і пів склянкою цукру .
такий загущувач
Рецепт від пані Стефи
Смачного ! Повідомлення відредагував idianka - 23 жовтня 2010 19:58
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.В гості до Діанки В гості до Діанки-2 Шиття ;)
Natalyadiva
23 жовтня 2010 22:18
Файна господиня
Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009
ICQ:--
Бали: 4315
Гарний торт! Смачнючий!
idianka
14 листопада 2010 10:24
Файна господиня
Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010
ICQ:--
Бали: 5259
Торт "Празький"
Тісто :
2 яйця
2 скл. цукру
2 скл. сметани
3 скл. борошна
4 ст.л. какао
1 ч.л. соди
1 ст.л. оцту
Яйця збити з цукром , додати сметану , соду , погашену оцтом , Ще раз збити , Додати борошно і какао , вимісити однорідне тісто. Випекти коржі,
Крем :
400 г масла
І пакет згущеного молока
2 ст.л. какао
мелені горіхи
Смачного !
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.В гості до Діанки В гості до Діанки-2 Шиття ;)
idianka
14 листопада 2010 10:43
Файна господиня
Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010
ICQ:--
Бали: 5259
Я тут з своїм томатним тортиком
Торт "Кривава Мері"
1 яйце
7 ст.л. цукру
125 г масла або маргарину
0.5 ст.л. амонію
1 ст.л. гарячого молока
7 ст.л. томатного соку
борошно
Яйце збити з цукром , додати м'яке масло , амоній погасити гарячим молоком , додати в масу , додати сік , гарненько збити . Борошна додавати таку кількість , щоб тісто відставало від рук і по консистенції було м'якше , ніж тісто на вареники . Розділити на 4 частини , тонко розкатати і випікати .Форма діаметром 27 см .
Крем :
600 г сметани
1 скл. цукру
Желе :
2 пачки желе червоного кольору розвести в 2 скл. гарячої води . Вилити тонко на піднос і дати застигнути .
Коржі перекласти сметанним кремом , перекладаючи шматочками желе . Прикрасити за бажанням .
Рецепт збірний ))
Смачного ! Повідомлення відредагував idianka - 1 липня 2011 12:41
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.В гості до Діанки В гості до Діанки-2 Шиття ;)
idianka
16 листопада 2010 12:06
Файна господиня
Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010
ICQ:--
Бали: 5259
Салат "ВІТАМІН.чик" 2 великі морквини
1 корінь пастернаку
2 яйця
50 г твердого або плавленого сиру
3 зубця часнику
майонез
Яйця відварити , обібрати , потерти на дрібній терці . Моркву і пастернак натерти на корейській терці . Твердий сир потерти на дрібній терці . Сладники з'єднати , додати вичавлений часник , заправити майонезом , посолити до смаку .
Можна робити без пастернаку ))) Рецепт від куми , від себе додала пастернак )).
Смачного ! Повідомлення відредагував idianka - 16 листопада 2010 21:53
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.В гості до Діанки В гості до Діанки-2 Шиття ;)
LiLu Живу...Готую... Люблю ...)
16 листопада 2010 12:14
Одна така...
Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010
ICQ:--
Бали: 1275
Цитата: idianka
1 корінь пастернаку
Пастернак це редька?
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
idianka
16 листопада 2010 13:05
Файна господиня
Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010
ICQ:--
Бали: 5259
Цитата: LiLu
Пастернак це редька?
Ні , це не редька . Він схожий виглядом і смаком на моркву , тільки білий . Його ще називають "білою морквою" ))
У кулінарії використовується для приготування салатів, в основному з огірків і томатів. Він використовується для приготування всіх видів супів, головним чином картопляного і овочевого. Використовується пастернак так само, як морква, петрушка і селера - як супові овочі. Пюре з пастернаку можна подавати замість картопляного до м'ясних страв, що навіть рекомендується в деяких дієтах. Запах пастернаку тонкий і слабкий, нагадує запах петрушки, смак пряний, солодкуватий, подібний до смаку моркви. Пряний смак і своєрідний запах додає йому ефірна олія, що за смаком нагадує аніс, кмин і фенхель.
Повідомлення відредагував idianka - 16 листопада 2010 15:05
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.В гості до Діанки В гості до Діанки-2 Шиття ;)
Яруська
16 листопада 2010 15:43
Файна господиня
Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009
ICQ:--
Бали: 1174
idianka! Це в тебе такий гарний пастернак вродив??
LiLu Живу...Готую... Люблю ...)
16 листопада 2010 16:11
Одна така...
Репутація: 730
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1225
Реєстрація: 19.08.2010
ICQ:--
Бали: 1275
Цитата: idianka
Він використовується для приготування всіх видів супів,
Дякую за роз'яснення
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
Natalyi
16 листопада 2010 16:38
Файна господиня
Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010
ICQ:--
Бали: 4579
Цитата: idianka
Салат "ВІТАМІН.чик"
Якраз маю пастернак. Треба спробувати...
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
Інформація
Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості , не можуть залишати відповіді в даному форумі.
Зараз: 25 листопада 2024 00:25
Зараз на сайті
Всього на сайті: 28
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні