Хустинки до бульйону
Тісто листкове :
1 п. маргарину
2 скл. борошна
1 скл. сметани
Жир посікти з борошном , додати сметану і замісити негладке тісто . Розкатати , скласти вчетверо , поставити в холод на 15 хв . Процедуру повторити 3-4 рази .
Тісто розкатати тоненько , вирізати квадрати , на середину класти начинку і защепити краї .
Начинка :
підсмажити цибулину , додати дрібно порізані гриби ( у мене були печериці ) , трохи посмажити і додати дрібно порізану курячу філейку . Смажити поки випарується зайва волога . Посолити , поперчити .
Тістечка змастити яйцем , посипати кунжутом або тміном , випікати у гарячій духовці.
Подавати до бульйону або борщику ))))
Смачного !