Пляцок "Бейжа"
Складники на один корж:
1 яйце
0.5 скл. цукру
0.5 скл. кефіру (або кислого молока)
0.5 ст.л. амонію
0.7 ст.л. крохмалю
0.8 скл. борошна
1 корж - 3 ст.л.горіхів
2 корж - 2 ст.л. какао
3 корж - 3 ст.л.маку цілого
4 корж - родзинки або вишні
Амоній погасити в кефірі, яйце збити з цукром,додати решту складників, замісити рідке тісто.Випекти 4 коржа.
Крем:400 г масла збити з банкою згущеного молока "Іриска"
абосметана збита з цукром
Рецепт від тітки Галі (маминої сусідки)
Такий вигляд він мав.Це мій першенький оформлений тортик. Як я писала раніше, торт збирала на столі, так як в холодильник цілком не влазив. Гостей виперла з кімнати
, бо тримала інтригу до кінця. Те, що "струни" порвані побачила вже на фото.
Смачного!