Ми вже кілька разів відпочивали на Світязі. З маленькими дітьми--ідеальний варіант: вода чиста (шкіра за кілька днів робиться шовковистою, бо у воді гліцерин), озеро біля берегів неглибоке, відповідно, тепла вода. Ми відпочивали в урочищі Гряда. Там безліч баз відпочинку, всі розташовані на самому березі. На території баз--бесідки, шашличниці, туалет, душ. Ну а умови проживання--в залежності від вашого гаманця. Середній варіант--кімната з холодильником, кращий--з телевізором, окремим душем і туалетом. Готувати можна на спільній кухні, а можна харчуцватися у пансіонаті. Місце завжди шукали тоді, коли приїжджали. Не хотілося замовляти--а раптом буде дощова погода, а в дощ там немає що робити. Важко знайти місця перед вихідними, Найлегше--в понеділок. Розваги--кафе, дискотека, більярд, тир, катання на конях, гірки, качелі, кулі на воді, катамарани. Але якщо у вас дитина--краще поселятись подалі від дискотеки, не заснете. Нам подобається, сподіваюсь, цього року теж потрапимо.
З маленькими дітьми--ідеальний варіант: вода чиста (шкіра за кілька днів робиться шовковистою, бо у воді гліцерин), озеро біля берегів неглибоке, відповідно, тепла вода. Ми відпочивали в урочищі Гряда. Там безліч баз відпочинку, всі розташовані на самому березі. На території баз--бесідки, шашличниці, туалет, душ. Ну а умови проживання--в залежності від вашого гаманця. Середній варіант--кімната з холодильником, кращий--з телевізором, окремим душем і туалетом. Готувати можна на спільній кухні, а можна харчуцватися у пансіонаті. Місце завжди шукали тоді, коли приїжджали. Не хотілося замовляти--а раптом буде дощова погода, а в дощ там немає що робити. Важко знайти місця перед вихідними, Найлегше--в понеділок.
Згідна повністю, я пару раз була на Світязі і з умовами , і без умов(ще холостячкою була...) . Сподобалось з умовами в селі Світязь приватний сектор. До озера 50 м, людей мало, бо то приват, окремі номера - спальня, ванна і маленька кухня зі всім приладдям, на дворі все огороджено, газончики , окремі для кожного! бесідки з мангалом - добре, для сімі , тихо іф спокійно. Номера в великих двух і 3 трьохповерхових будинках , теж відносно гаманця, бо я була "в простому", а ще "типа люкс чи VIP". На вихідних гамірно, бо приіжджають всі "модні" і довго на дворі галасують, а серед тижня навіть можна дешевше домовитись і спокійніше. При нагоді з малим буду пробувати на щось подібне зіздити, бо тепер приватсектора багато, навіть огороджені з відкрити басейнами і т.д. Знайомі десь іздили , ціни відносно можуть бути.
Кожного разу в іншому місці, бо місця наперед не замовляли, а шукали по приїзду. Хто його зна, яка погода буде, а сидіти в дощ там не хочеться. Були на базах "Світанок", "Пролісок". На базі "Пролісок" є будинок під №1, зі зручностями (окремий душ, туалет). Хотіли потрапити ось сюди (http://familytravel.com.ua/tour/ukraine/shacki_ozera/svitanok/), але там треба замовляти місця наперед. Хто проживав у зеленому будинку, усім подобалося. До речі, у підвалі цього будинку спільна кухня. Але коли обираєте кімнату, дивіться в першу чергу на холодильник, якщо везете з собою продукти. Усім зрозуміло, що від того, які гроші платите, такі й умови проживання.
Раджу в Карпати поїхати, я щороку туди вирушаю відпочивати і жодного разу не пошкодував! Тільки питання чи з палатками чи десь на базу або в приватний котедж. Між іншим якщо їдете не з палатками то ось сайт з прямими телефонами до власників(без будь яких посередників) - vkarpatax.com.ua -я там знаходив де зупинитись, коли не хотілось або не мав змоги по горах з палатками ходити)
Вдалося все-таки поїхати на кілька днів на відпочинок. Були на оз.Світязь в урочищі Гряда. Проживали на базі "Пролісок" (вже там вдруге). Місця шукали по приїзду, у неділю всі виїжджають, тому є вільні місця. Проживали у номері з холодильником, телевізором, зі зручностями (душ, туалет). Ще дали нам вентилятор. Меблі, душова кабіна--все новеньке. А тумб стільки, що й не знаєш що туди класти. Вікна пластиткові, навіть дискотеки не було чути, хіба що п'яні компанії. Коштує номер 300 грн за добу, три місця (ліжка широкі, може більше поміститись). Нам сподобалося, поїдемо ще! А по дорозі додому заїхали ось сюди. Це менше кілометра від траси Ковель-Луцьк.
Я планую,що зможемо ще з мужем вирватись на вересень-жовтень в тур по Європі. Так,як море мене не манить,треба шукати альтернативу До того ж,мені цікавіше побачити світ. Хоча оцей тур-не зовсім легка справа - прийдеться і в автобусі спатки,і ходити багато,та я вже не дочекаюся Шкода,що дитина ще маленька-з собою в таку поїздку не візьмеш,та впринципі раз в рік можна собі дозволити відпочинок вдвох рамантіка
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Я планую,що зможемо ще з мужем вирватись на вересень-жовтень в тур по Європі.
Мрію, вже не перший рік, про турне по Європі - враження мають бути неповторними! Цього літа, я відкрила для себе Закарпатську область. Поїхали з знайомими в тур, у місто Берегове, відтоді, ми вже 2 рази там відпочивали, у гостинної господині, і плануємо ще поїхати в це краєвидне, охайне і цікаве місце
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: