Я також раджу поїхати в Закарпаття. Минулого року я отримала дуже гарні враження від поїздки в Берегово, Мукачево (їздили на 2 дні в тур автобусом, а потім ще кілька разів їздили просто з друзями, бо дуже сподобалось), також мали екскурсії на Синевир, їздили на водоспади, термальні джерела...
Дуже хочу в Ужгород поїхати, може мені в травні вдасться
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Можливо хтось відпочивав у зоні відпочинку "Чорна гора", недалеко м. Виноградів (Закарпатська область). Поділіться, будь-ласка, враженнями. Дуже вже по фото в інтернеті все класно виглядає)))))
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Я була ,того року,знайомі їздили в липні.Море близько,якщо відпочивати на базі то море на порозі.Можна знайти бази з помірними цінами.Якщо харчуватися самому продукти треба вести з собою,там все дорого і не все для приготування їжі купиш.Пляжі не дуже чисті.Розваг для дітей (атракціони і т.д.) є досить.На екскурсію нема де підти,можна поїхати в Белгород,на замок подивитися або в Одесу.Ми того року були в кінці липня море тепле було,медуз не було,але на морі постійно були хвилі.Платили за номер,в номері холодильник,шафа,тумбочка,м"який куток і два ліжка з харчуванням 170 гривень за добу
Натонька, База "Галичанка",станція Сонячна ,можу написати номер телефону,номери є різної комфортності,харчуванням були дуже задоволені,порції великі і все смачне,цього року ціни здаеться від 230гр,нас було двоє дорослих і двоє дітей 4 і 6 років,платили за 3-х. на територію бази нікого сторонього не пускають,діти теж не можуть самі вийти,правда поруч дискотека,але вона нам не дуже заважала
Можливо хтось відпочивав у зоні відпочинку "Чорна гора", недалеко м. Виноградів (Закарпатська область). Поділіться, будь-ласка, враженнями. Дуже вже по фото в інтернеті все класно виглядає)))))
Цитата: tay
я тут живу. все залежить чи далеко Вам їхани. якщо далеко, то я б не радила. Краще в Косино або Солотвино, на солені чи термальні озера, а "Чорна гора" це просто озеро з непоганим ланшафтом навкруг, нічого особливо, дума там де Ви мешкаєте є щось подібне
Слава Ісусу Христу ! Дівчатка підкажіть може хто був у Скадовську , які враження? . Ми збираємось туди з дітьми. Я колись була давно , а зараз не знаю чи варто збиратися чи ні .