kykysja41145,
ми таки відпочивала того,2013 року у "Чорній горі" і нам сподобалось. Правда, ми спочатку їхали з тим, що будемо у Солотвино та коли ми туди приїхали, то м'ягко кажучи я трохи була шокована від такого відпочинку, від умов проживання, від того, що кругом по дорозі і на обочинах порохи, а дітки бавляться в них
.Ну, не таким я уявляла наш відпочинок....
Коли на одній з баз відпочинку ми попросили нам показати номер-люкс, то там побачили у ванній кімнаті кругом плісняву, унітаз радянських часів...ну, вибачте, за свої гроші я хотіла комфортного відпочинку, а не спати на розкладному дивані,який скрипить. Власники відповіли, що багато людей так відпочивають і ніхто не жаліється...
...та то таке... Можливо,то тільки у мене таке склалось враження і хтось отримав задоволення від відпочинку у Солотвино.
Тому ми минули Солотвино і поїхали у Виноградово))))Відпочивали 2 дні у "Чорній горі" і 2 дні у "Орлиному гнізді". Ось там ми отримали масу задоволення від відпочинку)))Хотіли і цього року поїхати та там далеко наперед вже всі номера заброньовано((((
"Чорна гора"