Відпочивали минулого року у Феодосіі, теж дуже сподобалося. Водичка чиста, прозора. Частенько до берега припливали дельфіни. Є багато місць куди можна піти і музей Гріна, Айвазовського. І саме місто гарне. Недалеко Коктебель, Судак, Новий Свєт. І ціни нижчі ніж у Ялті та Коктебелі.
oksenya75, в нас всюди лікувальні процедури є по санаторіях, головне встигнути все пройти. Кажуть відпочиваючі, що нічого не встигають, бо надто всього багато)))) Іриска В Чорноморську тільки гарний базар!!! І все.. ми поряд відпочивали в Міжводному, то туди їздили на базар))) Не радила б туди, чесно. uliana_y, Їду в неділю в Партеніт Ви де там відпочивали? Як умови? Ціна? Бо я ще не найшла нічого, думаю от попробувати перший раз на місці підшукати.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Їду в неділю в Партеніт Ви де там відпочивали? Як умови? Ціна? Бо я ще не найшла нічого, думаю от попробувати перший раз на місці підшукати.
Там дуже гарно вітаю))Правда ціни не дуже дешеві,але мені сподобалосьМи жили в знайомої 4 дні на кваритирі.Тому не знаю цін.Та є платний пляж від санаторію,набережна,великий сад з різними квітами.пляж просто супер чистий ,лежаки під накриттям,можна під сонечком позагаряти,медпункт.....Короче,як закордоном.4 років тому було 20грн з людини,але ми ставили охоронцю в книжку гроші по 10 і нас пропускав))Перші дні платили по 20,а потім домовлялись по -різному бувало))Залежно від зміни.Зараз не знаю скільки там той вхід коштує.Є там звичайний міський пляж,але на ньому я не була то не знаю,який він!!Ну море там дуже чисте було просто дзеркальне)) і не штормило бо з двох боків 2 великі гори!!!З Сімферополя ми їхали пару год тролейбусом він такий був страшний,що попали в грозу і все протікало.але пирода навкруги!!я б ще туди поїхала)
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
[quote=uliana_y]Ялта,Судак,Алушта[/quote Трохи давніше відпочивала в Алушті - клімат сподобався, пляж вибрали самий дорогий , платний- так собі , може зараз краще , хоч сумніваюсь.Ціни дуже високі , в ресторанах досить дорого , те , що вони пропонують- не вартує того.Потім іздила вже в Турцію , Єгипет - то"конєчно клас". А пару років тому (перед одруженням) поіхала з колєжанкою в Судак в санаторій ТОК "Судак". Дівчатка, супер! Пляж іхній чистенький , з лежаками , море суперове , іжа в санаторіі - можна вибирати , що хочеш, пропунують пару варіатнів, все дієт, смачне , наідаєшся. Приіхала , задоволена, похудала трошки , претензій немає. Правда не особо туди дешево- ми просто дістали путівку за 20%. А на повну вартість - то тепер зі сімєю ще би думала - чи туди , чи Болгарія або Турція. Правда, оцей крим в Судаку мені врешті сподобався , бо раніше то ціна не відповідала якості зовсім.
Ви усі так жваво обговорюєте літній відпочинок,що і мене закортіло кудись поїхати!)))Але особливо не розженешся,бо маленька дитина(пів року),то подумуємо лише на разі про Шацьк на кілька днів.Хто там був розкажіть які там умови проживання,але щоб близько до озера було,бо з дітьми, ну і ,звичайно,хочеться комфорту,щоб у туалет чи душ не гнати за пару метрів від житла.Що порадите?
Марія БМВ, ми теж збираємось в Шацьк.Знайомі домовились про хату на березі озера Світязь по 50 грн. з людини,діти безкоштовно.Всі умови(душ,туалет) в будинку.Ми їдемо 16 числа.Якщо ви плануєте пізніше,то як приїду розкажу точніше які умови,а може і щось краще за ті ж самі гроші найдемо.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Ми вже кілька разів відпочивали на Світязі. З маленькими дітьми--ідеальний варіант: вода чиста (шкіра за кілька днів робиться шовковистою, бо у воді гліцерин), озеро біля берегів неглибоке, відповідно, тепла вода. Ми відпочивали в урочищі Гряда. Там безліч баз відпочинку, всі розташовані на самому березі. На території баз--бесідки, шашличниці, туалет, душ. Ну а умови проживання--в залежності від вашого гаманця. Середній варіант--кімната з холодильником, кращий--з телевізором, окремим душем і туалетом. Готувати можна на спільній кухні. Місце завжди шукали тоді, коли приїжджали. Не хотілося замовляти--а раптом буде дощова погода, а в дощ там немає що робити. Важко знайти місця перед вихідними, Найлегше--в понеділок. Розваги--кафе, дискотека, більярд, тир, катання на конях, гірки, качелі, кулі на воді, катамарани. Але якщо у вас дитина--краще поселятись подалі від дискотеки, не заснете. Нам подобається, сподіваюсь, цього року теж потрапимо.