Шоколадно-горіхові трубочки з пудинґовим кремомПерепис зкомбінувала. Тісто взяла в Дарії Цвек а крем зробила звичайний з пудингу. Дуже смачно якщо в крем додати дірбно-покраяні консервовані персики.
Отже тісто:
150 гр вершкового масла
250 гр муки
150 грам цукву
150 гр мелених горіхів
4 яйця
100 грам шоколаду, тертого на дрібній терці
цедра 1 лимона
кориця за бажанням
Замісити зі всім продуктів тісто, якщо дуже мягке додати муки. Поставити на холод на годину. Розкачати і порізати на дрібні полосочки, які накручувати на формочки для трубочок. Випікати 12 хвилин при 180 градусах.
Готові трубочки остудити і наповнити кремом.
крем:
220 грам масла ( в нас то дві палочки, можна лише 200 грам)
втерти в пухку масу з 4 ложками цукор-пудри
збиваячи додати по ложці пудинг ( у мене банановий), в кінці додати ложку ванілії і рому. Кремом начинити трубочки.
Я брала пудинг який розчиняється в холодному молоці. Можна і варити, тоді зварити за інструкцією і охолодити до кімнатної температури але не холодніше, інакше крем погано зіб’ється.