Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
Маруся
25 березня 2010 23:38
Повідомлення #191


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Коко Шанель
кабачки в нас зараз коштують дорожче авокадо...)))


узясь, ото здирство. В нас тут збирають урожай два рази до року тому серед зими нераз добрі ягоди бувають
Перейти на початок сторінки
Маруся
5 квітня 2010 04:53
Повідомлення #192


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Шоколадно-горіхові трубочки з пудинґовим кремом



Перепис зкомбінувала. Тісто взяла в Дарії Цвек а крем зробила звичайний з пудингу. Дуже смачно якщо в крем додати дірбно-покраяні консервовані персики.

Отже тісто:
150 гр вершкового масла
250 гр муки
150 грам цукву
150 гр мелених горіхів
4 яйця
100 грам шоколаду, тертого на дрібній терці
цедра 1 лимона
кориця за бажанням

Замісити зі всім продуктів тісто, якщо дуже мягке додати муки. Поставити на холод на годину. Розкачати і порізати на дрібні полосочки, які накручувати на формочки для трубочок. Випікати 12 хвилин при 180 градусах.

Готові трубочки остудити і наповнити кремом.

крем:
220 грам масла ( в нас то дві палочки, можна лише 200 грам)
втерти в пухку масу з 4 ложками цукор-пудри
збиваячи додати по ложці пудинг ( у мене банановий), в кінці додати ложку ванілії і рому. Кремом начинити трубочки.

Я брала пудинг який розчиняється в холодному молоці. Можна і варити, тоді зварити за інструкцією і охолодити до кімнатної температури але не холодніше, інакше крем погано зіб’ється.


Повідомлення відредагував Маруся - 5 квітня 2010 05:55
Перейти на початок сторінки
Маруся
5 квітня 2010 05:06
Повідомлення #193


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Сирник з рікотти

Я дуже люблю цей сирник, бо він простий в приготуванні і дуже смачний, плюс він майже без муки і без манки, яку я дуже не люблю в сирниках. feel



1кг сиру рікота
1 баньочка згущеного молока
4 яйця
цедра з 1 помаранчі
2ст ложки лікеру або рому
2 ст ложки муки
2 ч.л. ванілії або 1 пачка ванільного цукру

Сир, згущене молоко і яйця збити міксером в однорідну масу. Додати цедру помаранчі, лікер, муку і ванілію. Все знову гарно вимішати і вилити в форму на основу.

Основа може бути будь яка, навіть пісочне тісто. Я зробила з пісочного печива. Любе печиво (я взяла 3/4 пачки молочної корівки) мелемо в крихти, додаємо 2 столові лочки цукру і 50 грам розтопленого масла. Масу що утворилась викладаємо на дно форми і притискаємо роблячи основу.

Сирник пекти при 160-170 градусів півтора години. Духовку не відкривати. Як сирник спечеться витягти його з духовки і покрити зверху 1/3 скл мармоляди ( у мене смородина) розігрітої з 1 ст. ложкою рому.

Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
5 квітня 2010 14:15
Повідомлення #194


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Маруся!
Зі Святом!Христос Воскрес!
Скільки всього смачного напекла: і шоколадно-горіхові трубочки з кремом ,і сирник!Дуже начинки апетитні,такі соковиті!Прекрасна Господиня!Супер! laughing laughing laughing

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 5 квітня 2010 15:18
Перейти на початок сторінки
gutka
5 квітня 2010 19:18
Повідомлення #195


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Маруся
Шоколадно-горіхові трубочки з пудинґовим кремом

неперевершені, розкішні, чудові laughing , мушу собі купити насадки для таких трубочок

Повідомлення відредагував gutka - 5 квітня 2010 20:27
Перейти на початок сторінки
Маруся
5 квітня 2010 23:02
Повідомлення #196


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: gutka
мушу собі купити насадки для таких трубочок


в мене було спец замовлення з України, зі Львова lol

Дякую.
Цитата: Майя Шутенко
Маруся!
Зі Святом!Христос Воскрес!


Воістину Воскрес!

Дякую, я напекла і журусь хто то буде їсти бо я вже не маю сили а діти тільки паску і поїдають. Я замісила на півтора літри і залишилось тільки дві маленькі пасочки. Завтра треба буде наново пекти. lol

Повідомлення відредагував Маруся - 6 квітня 2010 00:03
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
6 квітня 2010 12:10
Повідомлення #197


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Маруся у вас дуже апетитні трубочки в них цікавий крем а сирничок гарненький.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
6 квітня 2010 12:50
Повідомлення #198


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Маруся, чудові трубочки і гарний крем, гарний сирник. winked
Перейти на початок сторінки
Славочка
6 квітня 2010 15:46
Повідомлення #199


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Маруся, зі святом! Христос Воскрес!
Чудова випічка, трубочки в нас теж завжди печуться на Великдень(тільки не шоколадні :))) а це ідея!)
Перейти на початок сторінки
Маруся
6 квітня 2010 22:02
Повідомлення #200


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
А ще у мене були пляцки


На тарілочці білий пляцок від Ірки-Шкірки, варений сирник від Anni і дуже легкий і смачний пляцок маково-кокосовий з персиками з компоту

Маковий корж
4 яйця
1 скл цукру
4 ст.л. муки
2 ложки маку
1 ч.л. порошку до печива
ваніль

Збити білки в піну з цукром, по одному додати жовтки, муку просіяну з порошком, ваніль і мак. випекти бісквітний корж. тісто дуже мягке.

Кокосовий корж (бізе)
4 яйця
1 скл кокосової стружки
1 скл цукру ( я дала менше бо кокос солодкий)

Збити білки в піну з цукром, по одному додати жовтки. в кінці вмішати кокосову стружку. Випікати корж, а радше сушити на низькій температурі приблизно 45 хвилин.

Крем:
250 грам масла розтерти з 1/2 скл цукор пудри
додати один зварений сметанковий пудинг (пудинг приготувати в меншій кількості рідини.)
все гарно збити міксером і в кінці додати ложку рому

В крем додати порізані консервовані персики. Пересмарувати коржі а верх залити чеколядою.


Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 5 травня 2024 20:15

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 21
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100