Коли починається сезон кабачків, то в Італії кожного дня щось кабачкове готується і скажу я вам я знаю чому, бо ті кабачки як є на городі то вони вже є... їх ся не збути. Он і треба пхати в кожну страву.
Попробуйте наступний перепис. Якщо у вас бува нема тортеліні то можна використати звичні клюски/пасту, ну рожки наприклад. (Ні не ті що в чоловіка обламались
)
Тортеліні з овочамиПриготуємо складники.
Пачку тортеліні, одну маленьку морквину, один невеличкий кабачок, маленьку цибульку шалот, два зубці часнику, трошки овочевого бульйону (можна просто водички), зелень, баняк з водою і пательня.
Всі овочі окрім зелені і часнику покраяти на смужки
покраяти зелень: кріп і петрушку. Я люблю багато зелені і тут пасує багато петрушки, але якщо хто не любить то можете дати менше.
Поставити баняк з водою на ґаз, воду підсолити і зварити тортеліні але не до кінця, аби були як кажуть італійці аль-денте, тобто тісто має бути твердувате. Як вони ся зварять відкинути їх на друшляк і дати воді стекти. Не зливати водою.
Далі беремось до приготування овочів. На пательні посмажити цибульку і часник. Як тільки часник почне давати аромат витягнути його з оливи і відкласти на бік. Він ше ся знадобить.
Додаємо моркву, далі кабачки
Кабачки довго смажити не треба бо якщо молоді то готуються буквально за кілька хвилин. Далі всипаємо наші тортеліні до пательні де ся смажать овочі, всипаємо всю зелень, назад кладемо часник і вливаємо трошки овочевого росолу, ну ложки 4-5. Не більше.
Швиденько гарно все вимішали і виклали на файний таріль. Можна подавати на стіл. Смачного!