Салатик на скору руку Зроблений з того шо було на столі Легкий майонез, огірок, твердий сир, цибулька, зелений горошок, 2 варені яйця, порізати, додати сіль і чорний перець, заправити. Смачного!!!
marinka,такі смачненькі варенички! Я не дуже люблю вареники з картоплею,але твої так гарно виглядають,що захотілося скуштувати.Молодець,що маєш час ділитися з нами своїми стравами!(особливо їх фоткати)
Молодець,що маєш час ділитися з нами своїми стравами!(особливо їх фоткати)
Оленко, не завжди маю можливість хіба з фотіка скинути на комп, бо треба якийсь там шнур, чоловік від колеги носить і я скидаю. Та ще чекаю поки той комп буде вільний бо чоловік за ним працює.
Ой смакота яка! вареники в нас хоч би й щодень їли. Чоловік каже:"вже закінчилися?Нові роби!" А доця таку мачанку і з хлібом би мачала. А салатик легкий і смачний.
А це сьогодні зранку зімпровізувала з салатиком з печінки слоями рецепт ось тут Була просто зварена печінка, я її потерла додала цибульку, легкий майонез, варені яйка, потертий твердий сир, сіль, перець, правда без моркви, виклала великою ложкою у формі квіточки. Смачного!
Не подумайте шо зловживаю мясом, просто у мене згорів холодильник, довелось усі мясні запаси спасати потрохи , а холодильник купляти. Використала ось цей рецептик від Іриза що їй велике дякую, правда не давала трави, а імбир, гвоздику, натирала мясо сіллю і червоним перцем без часнику. Пекла у рукаві.
Марічко!Салатики дуже апетитні,у кожному з них є своя цікава ідея!М"ясо-рум"яне і соковите!Скільки фантазії у Тебе !Яка Ти молодчинка!Любов і натхнення ,з якими Ти готуєш,відчуваються у всіх Твоїх творіннях ! Приємно зайти до Тебе,Марічечко,на сторінку!!! Дякую за гарні рецепти смачнющих страв і корисні поради!!!
Накінець можу виставити фото тортиків які пекла на день народження. Чесно скажу день у мене був з пришпилами Спочатку загорівся папір на бісквіті потім згорів холодильник, а ще пізніше полетіла вінда на компі Тому тортики я доробляла у суботу зранку. Святкували день народження скромно. і слава Богу без пригод!
Торт " Чорний ліс"
Одним із улюблених є торт " Чорний ліс" /Tort Szwarcwaldzki ,Black Forest Cake/ або у нас його називають "Вишневий рай", вишневий тому що там вишень 400-500 г. Для любителів вишень справді рай Торт "Чорний ліс " походить з південної частини Німеччини, дуже популярний в усьому світі. Як на мене простий у приготуванні і смачний. Рецепт з польського блогу. Отже потрібно 3 коржі /діаметр форми 24/. -150 г темного шоколаду, розплавити -150 г м'якого вершкового масла -150 г цукру -6 великих яєць /яєчні білки окремо / -150 г борошна 1 чайна ложка порошку до печива дрібка солі. Я робила на форму 26 і два коржі. Які просочила 2 ст.л. соку з вишні і 2 ст.л. вишневого лікеру. Зварила вишневу масу з -150 мл компоту з вишні -2 ст. л. цукру -2 ст. л. крохмалю -1 ч.л. ванілії -2 ст.л. вишневого лікеру 400 г вишні Все добре перемішати (крім вишні) уварити до загустіння. Наприкінці додати вишні, обережно розмішати , охолодити. Зробити крем -600 г жирних вершків збити з 150 г пудри і пачкою згущувача для вершків. В рецепті такого не пише, та я додала, щоб крем за структурою був щільніший, густіший. На просочений корж виклала частинку крему і зробила заглибинки у них виклала половину вишень з крохмалем, прикрила кремом, далі знову корж вершки повторила все так само з вишнями. Обмазала краї вершками і обсипала тертим чорним шоколадом 100г. На верх поклала вишеньки з сиропу. Смачного! Ось цей тортик у моєму виконанні