Ластівочко, яка краса У мене трохи менше))) І отой малий фіолетовий щось цвісти не хоче))) Я також, тільки почала займатись орхідеями, скористалась порадою - опускати у воду - ледь не згубила всі орхідеї((( А спасла їх твоєю порадою - теплим душем)))) дякую)))
бліна....я в шоці від тих порад...при нагоді накладу тій цьоці з магазину, (що радила занурювати у воду) бамбулєй. Буду купати під дущем як і раніше. Жили ж вони в мене досі нормально, ще не вистачало щоб заслабли. Логічно під душ. тіпа ж тропічний дощ. Як добре, що є наш форум і є з ким порадитись і кому підказати
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дівчата, на днях дістала такого стресу...зачепила один вазончик, а всі мої орхідеї попадали...то капець...летіло дуже швидко, вхопила лиш дві за чубки...поламались, з горщиків повипадали...сиджу і плачу....хотіла то згребти назад в горщик - не влазить...Що гляну на стояк пустий - плачу...Вони у мене на такому квітковому стояку стояли, горщики в них малі, а гілки високі та ще й з квітами...ото порухала а воно все і гепнуло...Діти купили якоїсь орхідейної землі, горщики глиняні і пересадили. побачимо що вийде...але як гляну то сльози на очі...
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
ні, не буду діставати! Досвідчені люди казали в такі садити та й по магазинам бачила посаджені в глиняні, не пластмасові! Куроче подивимось, що вийде. А ще бачила у магазині блакитну орхідею, коштувала шось 350-380 грн, але знову ж таки жінка, що добре знається на орхідеях, пояснила, що то вони підливають спеціальними хіміями, і на другий раз вона цвіте білим - кругом нашого брата дурять