Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Консервація, варення, компоти, огірки, помідори і т. д.
хрися
8 жовтня 2011 20:57
Повідомлення #261



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
lingrod,
варення таке гарне, але скільки ж то треба терпіння, щоб таки його доробити)))в мене його б точно не стало :feel:
Перейти на початок сторінки
lana
9 жовтня 2011 06:26
Повідомлення #262


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
lingrod,

Вареннячко ще зосталось? Тоді я їду до вас!
Перейти на початок сторінки
Soni
24 жовтня 2011 15:02
Повідомлення #263


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Привіз мені кум нечаяно два мішка перцю, один розділила між мамами а з іншого зробила пару закруток на зиму і я . От хочу поділитись рецептами. Наперед прошу вибачення за якість фото (фоткала чужим фотіком)

Перець на м"ясний салат


Перець порізати на частинки.

Маринад:

1 л. Води
200 грам оцту
3 ст. л. солі
1 ст. цукру.

Коли маринад закипить викладаємо в нього перець і варимо його 5-7 хв.

Тоді накладаємо в банки, НЕ СТЕРЕЛІЗУЄМО!. Перевертаємо і накриваєм до повного остигання.

На цю порцію йде 2 кг перцю ( вихід 3 баночки по 0,7)


Взимку роблю з цього перцю салат.

Рецепт салату напишу пізніше разом з фото.
Перейти на початок сторінки
Soni
24 жовтня 2011 15:30
Повідомлення #264


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Перець в томатному соці


4 л. томатного соку кипить, тоді кидаємо пекучий перець (паприка), десь чайна ложка, покипить 5-7 хв добавляємо
0,5л олії,
200 гр цукру,
0,5 ст. оцту,
сіль 100 гр (до смаку бо сік буває з сіллю вже).

Кипить - викладаємо 6кг почищеного і порізаного перцю - варимо 12 хвилин. Розкладаєм в банки, не стерелізуєм, закатуємо і накриваєм до остигання.

На 1,5 кг перцю:
1 л. соку
25 гр(1 ст.л.) солі
50 гр цукру (2 ст.л.)
30 гр. оцту
125 гр олії
пекучий перець до смаку.

На 4,5 кг перцю
3л. соку
75 гр солі (2,5 повних ст. )ложок
160 гр цукру (6 ст.ложок)
90 гр. оцту
380 гр. олії.
пекучий перець до смаку

Розписала бо незавжди є можливість робити на 6 кг перцю.

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
27 жовтня 2011 12:30
Повідомлення #265


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Мнулого тижня хтось питав, як зберегти великий врожай моркви - може комусь пригодиться:

Непошкоджені морквини помити щітку, підсушити на сонці. Приготувати розчин марганцівки червоного кольору. Занурювати моркву на 1-2 хвилини. Просушити день на сонці. Скласти в мішки і зберігати до наступного врожаю.

З щоденника галини5819 на liveinternet.ru.
Перейти на початок сторінки
Канарейка
4 листопада 2011 16:53
Повідомлення #266


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
На днях робила салат "солянка з капусти і грибів" за основу брала салат від Діанки , але від себе додала трохи томату, перець чорний і духмяний горошком, цибуля і морква притушена. Вийшло дуже смачно. Роблю цей салат вже 2 й рік.
Перейти на початок сторінки
Irenka
4 листопада 2011 19:41
Повідомлення #267


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 284
Реєстрація: 7.09.2010

ICQ:--

Бали: 628
Цитата: Ірка-Шкірка
Мнулого тижня хтось питав, як зберегти великий врожай моркви

Іра це я ! Дякую за пораду, але не знаю чи марганець знайду. І ще мішки повинні бути поліетиленові?
Перейти на початок сторінки
idianka
4 листопада 2011 19:46
Повідомлення #268


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Канарейка,
На здоров'ячко ! Рада що підійшов рецепт :smile:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
4 листопада 2011 23:26
Повідомлення #269


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Irenka
Іра це я ! Дякую за пораду, але не знаю чи марганець знайду. І ще мішки повинні бути поліетиленові?


Було написано, що поліетиленові, але я сумніваюсь - адже морква не буде дихати і може задихнутись і почати гнити.
Марганцівку можна знайти - в рецептурних відділах аптек.
Перейти на початок сторінки
natali
18 листопада 2011 09:31
Повідомлення #270


Молода господинька
  • 34

Репутація: 33
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 80
Реєстрація: 23.12.2010

ICQ:--

Бали: 356
Яруська,
готувала вчора ту мариновану капусту з перцем Капуста маринована

2 кг капусти
3-4 морквини
3-4 цибулини
3-4 шт солодкого болгарського перцю.
Капусту пошаткувати, цибулю та перець порізати, моркву потерти на грубій буряковій терці.

Маринад:

1 скл оцту
2 повні ст. ложки солі
0,5 скл. цукру
0,5 л олії (можна трохи менше)
, вийшло дуже смачно, але напевно оцет мала поганий, або забагато дала його трохи має присмак оцту, а так дуже смачно, дякую за рецепт :winked:

--------------------
Терпи…Усе колись минає… Живи на зло всім тим, хто зневажає. Даруй тепло тому, хто це цінує. І не шукай минулого. Його вже не існує...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 01:21

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 49
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100