Кабачки мариновані швидкий спосіб
500 г кабачків, 0,5ч.л соли.
Для маринаду: 100 мл оливкової олії, 3 стол. ложки 5%-ного оцту, 2 чайн.ложки меду, 2-3 зубчика часнику, мелений черный перец, свіжа або суха зелень.
Кабачки помити и почистити. Якщокабачки молоді, можно не чистити. Нашинкувати тонюсенькими кружечками.
Поскладати в миску, посолити и залишити на 30хв.
Приготовати маринад. Часник подрібнити на часникодавці, змішати з олією, медом , оцтом, перцем і дрібно порізаною зеленню ( кінза, базилік, естрагон, кріп, петрушка). Можна додати ложку кетчупу. Маринад перемішати.
З кабачків злити рідину, що утворилася, віджати руками. Залити маринадом, перемішати.
Поставити в холодильник до ранку. За цей час можна пару раз перемішати.
Рецепт взятий з недр інету
Смачного !!!!!!!!!!!!!