Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Консервація, варення, компоти, огірки, помідори і т. д.
Ірця
6 липня 2011 23:30
Повідомлення #141


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 963
ІНЕСА,
я робила восени цей салат,тримала в холодильнику до зими і нічого не змінилося
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
6 липня 2011 23:33
Повідомлення #142


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Дякую,буду точно робити! :winked:
Перейти на початок сторінки
Yatsan
8 липня 2011 21:37
Повідомлення #143


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Цитата: Ірця
а воно густе виходить чи рідкувате,то асорті ягідне?І собі захтіла :wink:

Коли розливаю в банки воно рідкувате,але коли застигає робиться густе ,
як желе(смородина має багато пектину тому воно густоватої желеподібної консистенції).
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
11 липня 2011 21:57
Повідомлення #144


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: Yatsan
Асорті - ягідне

Наталю! :a0a:
Хочу щиро подякувати за прекрасний рецепт ягідного асорті! :winked:
Це не тільки смакота- надзвичайно ароматна ,а й корисне варення для здоров"я!
Справжня "бомба"вітамінів!!! :winked:
Я також закрила сьогодні 8 півлітрових баночок,завтра йду на базар ще купляти ягоди,поки сезон, і я у відпустці. :m05108:
Співробітникам своїм роздала рецептик по телефону :m05018: ,дякували автору !!!
Апельсин(разом зі шкіркою)) надає цьому асорті неперевершений ,фантастичний смак і чудовий аромат!
Дівчатка,раджу всім-спробуйте!!!! :love:
Перейти на початок сторінки
Іванка
13 липня 2011 12:35
Повідомлення #145


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: Yatsan
Асорті - ягідне

Дуже дякую за рецепт зробила 2 поції дуже задоволена Я минулого року робила щось схоже :
2 л чорної смородини,1л малини 1 лимон,2 апельсини все змолоти і цукру додати 1до2 закипятити 5 хв і в гарячі стерильні банки
Перейти на початок сторінки
Yatsan
13 липня 2011 19:42
Повідомлення #146


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Дуже рада, що вам сподобалось асорті,їжте на здоровя, а я сьогодні почала закривати огірочки
Мариновані огірки
огірки помити скласти в банки,додати суцвіття кропу,дубовий листочок,лавровий лист,перець духмяний та чорний(для огірків всі приправи мають бути чоловічого роду, мене колись так вчила моя бабуся)
Заварити маринад на 1,5л води
50гр цукру(2столові ложки з чубком)
50 гр солі (2 неповні столові ложки)
100гр оцету все залити цим маринадом,
стерилізую 10 хв.
Смачного!!
Такі погані кришки попались,виправляла ситуацію,як могла.
Перейти на початок сторінки
Ірця
13 липня 2011 20:06
Повідомлення #147


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 963
Я майже по такому самому рецепту мариную огірки,ну дуже вже смачні.Рекомендую.
Перейти на початок сторінки
Tatiana
17 липня 2011 11:41
Повідомлення #148


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Дякую за рецепт ягідного асорті. Вчора всього накупила бо не терпілося його зробити та попробувати. Зварила півтори порціі. Аромат бев на всю хату.А чоловік не втримався ще гаряче насипав в тарілочку і смакував. Трохи залишилося, то я його поставила у холодильник,то воно застигло як желе. Дуже-дуже смачненьке. Мені сподобалося. дякую. :3fb:
Перейти на початок сторінки
lana
18 липня 2011 22:39
Повідомлення #149


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Yatsan
почала закривати огірочки


Хух, а я, нарешті, закінчила. Я тільки бродяжки закриваю, бо з оцтом не хочуть їсти.

А ще перетерла малину з цукром(1:2)


та зварила 5 л повидла з білого наливу
Перейти на початок сторінки
Канарейка
20 липня 2011 21:24
Повідомлення #150


Файна господиня
  • 51

Репутація: 950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1335
Реєстрація: 8.10.2010

ICQ:--

Бали: 2959
Кабачки мариновані швидкий спосіб



500 г кабачків, 0,5ч.л соли.
Для маринаду: 100 мл оливкової олії, 3 стол. ложки 5%-ного оцту, 2 чайн.ложки меду, 2-3 зубчика часнику, мелений черный перец, свіжа або суха зелень.

Кабачки помити и почистити. Якщокабачки молоді, можно не чистити. Нашинкувати тонюсенькими кружечками.
Поскладати в миску, посолити и залишити на 30хв.
Приготовати маринад. Часник подрібнити на часникодавці, змішати з олією, медом , оцтом, перцем і дрібно порізаною зеленню ( кінза, базилік, естрагон, кріп, петрушка). Можна додати ложку кетчупу. Маринад перемішати.
З кабачків злити рідину, що утворилася, віджати руками. Залити маринадом, перемішати.
Поставити в холодильник до ранку. За цей час можна пару раз перемішати.
Рецепт взятий з недр інету
Смачного !!!!!!!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 07:34

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 81
Гостей: 65
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100