А я саме сьогодні готувала ,Наталю,твої налисники,смачненькі !!!Дякую!(фото в звітах).З відвареним м"ясом,а мої все питали чи можна такі зробити з домашнім сиром ? Якщо ти готувала такі,то скажи ,будь ласка,сир не витікає коли смажити?
Нам потрібно: мариновані шампіньони 50 г твердого сиру 1 варена картоплина 1 варене яйце шинка майонез зелена цибуля
В креманку чи невелику глибоку тарілку з широким дном викладаємо грибочки ніжками догори. Зверху посипати порізаною зеленою цибулькою, а потім - тертим на дрібній терці твердим сиром. Змастити майонезом. Викласти терту на грубій терці картоплю і знову змастити майонезом. Викласти шинку, порізану соломкою, майонез. Викласти яйце, потерте на дрібній терці. Креманку перевернути на пласку тарілку. Смачного!
Повідомлення відредагував Natalyadiva - 6 квітня 2010 16:21
А це мої мясні вироби домашнього виробництва.( Зарізали куцю, наробили ковбаси, завудили мясце і зробили мясний хлібець. А перша ковбаса справа то купована, брат привіз та й порізали теж на стіл.)
А це мій холодець. (Тут вже "пішов спати" півник.)
Повідомлення відредагував Natalyadiva - 6 квітня 2010 16:38