7 середніх червоних бурячків зварити і потерти на терці для дерунів. Посолити, дати трошки цукру. Почистити 3 хрони і теж потерти на цій терці. Вимішати. Хто любить гостріше, то можна ще дати хрін. Скласти в банку і тримати в холодильнику. Дуже смакує до холодцю і мясних виробів.
Повідомлення відредагував Natalyadiva - 6 квітня 2010 16:49
Наталю!Христос Воскрес! Дуже гарне оформлення Святкового столу і приготовлених страв!Таке все апетитне,хочеться спробувати...Салатик"Грибна галявина"-собі переписую!Я від нього у захваті!!!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 6 квітня 2010 20:47
Natasha, lana, Olenochka, sunnygirl, gutka, Маруся, Славочка, Майя Шутенко, Щиро вдячна Вам, що зайшли до мене в гості, вдячна за теплі слова. Мені дуже приємно!