olga
Наталю, дуже гарний тортик! Хочу спекти. Але запитання по ньому. У тісто дійсно нічого не треба , ні соди, ні розпушувача, ні амоняку, щоби воно росло, чи ти пропустила? Бо від чого воно буде підніматися? І ще. Скільки треба пекти коржі, щоби вони пропеклися? Там все таки мокра вишня в середині. Щоби тісто не було гливке коло неї я переживаю.
Ні сода, ні розпушувач до тіста не йде. Це слойоне тісто. Пекти приблизно коржі 20-25 хв при темп. 160С. Від вишень тісто сирим не буде. Я його пекла певно "100 раз", і ніколи не було сирим. Єдине,що я забула дописати, то це коли накриєте вишні 2 паляницею, то її треба поколоти вилкою або зробити прорізи ножем в 3 місцях.