Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пригощає Наталя - 2, мої смачні рецепти
Софія06
12 січня 2010 20:14
Повідомлення #51


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Natalyadiva,
А у мене в записничку він називається "Людмила" (я його пекла на Різдво але з деякими змінами, бо у мене вийшла Кавова Людмила)
Перейти на початок сторінки
Настя
12 січня 2010 20:50
Повідомлення #52


Молода господинька
  • 34

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 94
Реєстрація: 23.11.2013

ICQ:--

Бали: 72
Гарний пляцок. Люблю випічку з арахісом. laughing А це які пісочні коржі?
Перейти на початок сторінки
olga
13 січня 2010 09:50
Повідомлення #53


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
Natalyadiva
Торт "П'яна вишня"


Наталю, дуже гарний тортик! laughing Хочу спекти. Але запитання по ньому. У тісто дійсно нічого не треба , ні соди, ні розпушувача, ні амоняку, щоби воно росло, чи ти пропустила? Бо від чого воно буде підніматися?
І ще. Скільки треба пекти коржі, щоби вони пропеклися? Там все таки мокра вишня в середині. Щоби тісто не було гливке коло неї я переживаю.
Перейти на початок сторінки
Іванка
13 січня 2010 12:26
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Natalyadiva
сподобався і рішила спекти. Тому і не прикрашала.

Пляцок і без прикрас апетитно виглядає. laughing Дякую за рецепт winked
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
13 січня 2010 13:15
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Наталю, сподобався рецепт торта "Білочка". у мене питання, чи можна чимось замінити амоняк, бо у нас такого немає recourse
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
13 січня 2010 13:22
Повідомлення #56


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
як немає амоняка? Пошукай гарненько, він частенько продається на базарі, там де всякі польські продукти..

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
13 січня 2010 17:18
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Настя
А це які пісочні коржі?


Настя, це коржі пісочні, але вони мягесенькі і дуже кришуться.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
13 січня 2010 17:25
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
olga
Наталю, дуже гарний тортик! Хочу спекти. Але запитання по ньому. У тісто дійсно нічого не треба , ні соди, ні розпушувача, ні амоняку, щоби воно росло, чи ти пропустила? Бо від чого воно буде підніматися? І ще. Скільки треба пекти коржі, щоби вони пропеклися? Там все таки мокра вишня в середині. Щоби тісто не було гливке коло неї я переживаю.


Ні сода, ні розпушувач до тіста не йде. Це слойоне тісто. Пекти приблизно коржі 20-25 хв при темп. 160С. Від вишень тісто сирим не буде. Я його пекла певно "100 раз", і ніколи не було сирим. Єдине,що я забула дописати, то це коли накриєте вишні 2 паляницею, то її треба поколоти вилкою або зробити прорізи ножем в 3 місцях.
Перейти на початок сторінки
соля
13 січня 2010 20:00
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Наталочко,вітаю з відкриттям продовженням своєї темки!До тебе як заходиш то виходити не хочеться.Все дуже гарно і смачно приготовлено
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
13 січня 2010 22:04
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Наталка пляцок дуже гарний
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 02:17

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100