Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Пригощає Наталя - 2, мої смачні рецепти
fialetka
8 листопада 2011 12:46
Повідомлення #271


Молода господинька
  • 34

Репутація: 47
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 63
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 405
Цитата: lingrod
А в якій великій формі пекла? У тортівниці? Шось не знайшла - на яку форму розраховано ця порція.

тут уже питали про форму для "яблучного раю", я щось не знайшла відповіді, дуже хочеться приготувати, бо фото супер-апетитне. підкажіть, будь ласка.
Перейти на початок сторінки
Pakahontas
5 грудня 2011 20:51
Повідомлення #272


Молода господинька
  • 34

Репутація: 31
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 78
Реєстрація: 21.04.2011

ICQ:--

Бали: 231
Natalyadiva, пекла на вихідних сирник жираф дуже сподобався , навіть я не любительниця сирників була в захваті дякую вам за рецепт він стане моїм улюбленим :wink:
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
15 січня 2012 15:03
Повідомлення #273


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Швиденький рулет з вершковим кремом


Для рулета потрібно:
5 яєць, 100 г цукру, 100 г муки, пів чайної ложки розпушувача.
Окремо збити білки і жовтки з цукром пополам. Вмішати половину білків до жовтків, додати просіяну муку з розпушувачем, а потім решту білків. Легенько перемішати. Пекти при 170С близько 10-12 хвилин. Гарячим скрутити в рулет.

Для крему я робила домашні вершки. Рецепт знайшла на кулінарі. Потрібно:
400 мл молока
380-400 г масла
Але я робила наполовину. Брала 200 мл молока і 200 г масла.
Масло заморозити і потерти на грубій терці в молоко. Поставити на маленький вогонь, щоб молоко підігрілось, а масло повністю розчинилось. Потім тепле вилити в блендер і збивати 3 хв. Суміш з жовтої стане білою. Перелити в кастрюльку і на 8 год в холодильник.
Потім збивати. Додала ще 3 ложки цукру і за 2 хвилини збилися вершки.
Вершків вишло так багато, що ще певно на 2 таких рулети вийде.
Думаю, що комусь пригодиться рецепт вершків, бо не все їх в магазині знайдеш.
Перейти на початок сторінки
наталька
15 січня 2012 15:09
Повідомлення #274


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
Цитата: Natalyadiva
Для крему я робила домашні вершки

і які вонеи за смаком, подібні до купованих, яка густина, чи не течуть? і як довго їх можна зберігати?

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
15 січня 2012 15:16
Повідомлення #275


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Наталочко,дуже цікавий рецепт домашніх вершків.Беру на замітку, бо часто печу рулети.А як би вони поводились з фруктами ,наприклад,з полуницею?
Перейти на початок сторінки
kristi_sk
15 січня 2012 15:16
Повідомлення #276


Файна господиня
  • 51

Репутація: 354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 393
Реєстрація: 8.07.2011

ICQ:--

Бали: 996
Natalyadiva,
за рецепт домашніх вершківдякую :a0a: ,вже собі записала
Перейти на початок сторінки
musya
15 січня 2012 15:26
Повідомлення #277


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1147
Група: Кондитер
Повідомлень: 416
Реєстрація: 5.09.2011

ICQ:--

Бали: 2830
Цитата: наталька
і які вонеи за смаком, подібні до купованих, яка густина, чи не течуть? і як довго їх можна зберігати?

і яхочу таке знати ,бо маю якраз торт з фруктами ,чи не течуть)))

Повідомлення відредагував musya - 15 січня 2012 15:26
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
15 січня 2012 16:21
Повідомлення #278


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цитата: наталька
які вонеи за смаком, подібні до купованих, яка густина, чи не течуть? і як довго їх можна зберігати?

Солодкі, ніжні, ситні. Так як мені лишилися в каструльці, то зранку в ложці молоко трошки зібралося. Магазинні вершки купляла колись, мені не збилися, рослинні в пакетику- просто пінка. А цими задоволена.
Перейти на початок сторінки
gutka
15 січня 2012 16:24
Повідомлення #279


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Natalyadiva
Для крему я робила домашні вершки. Рецепт знайшла на кулінарі.

дуже цікавий рецепт, беру на замітку
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
15 січня 2012 17:22
Повідомлення #280


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Спекла нині ще один рулет, щоб використати решту вершків. І ще тепер їх збила і вони чуть-чуть ніби зрідли, вже не такі як вчора. Так що скоріше ці вершки треба використовувати зразу. Може як би незбивала ще раз, то було б добре.
Такі вершки зараз, а вчора були більш густіші.

Повідомлення відредагував Natalyadiva - 15 січня 2012 17:50
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 11:07

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 56
Гостей: 40
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100