Торт "Пташине молоко"Спекти бісквіт по будь-якому улюбленому рецепту.
Пташине молоко:3 ст л желатину, 1 скл молока, 300 г масла, 10 яєць, 2 скл цукру, 1 ст л борошна, ванілін.
Желатин розвести в 2/3скл теплої води. Жовтки розтерти з 1 скл цукру і 1 ст л борошна, на водяній бані довести до кипіння. Масу охолодити. Збити 300г масла і по-ложці додавати зварену і охолоджену масу з жовтків. Збити 10 білків з 1 скл цукру, додати желатин і скоро змішати з масляним кремом.
Можна вилити всю масу на бісквіт, а можна розрізати і перемастити коржі.
Рецепт з кулінарної книги, як називється - не пам'ятаю.