Торт "Чорний ліс"Корж: 6яєць, 1ст цукру, 1 ч л соди, погашеної оцетом, 2 ст л какао, 1 ст муки. Білки збити до крутої піни додати по-одному жовтки, а потім все решту. (Це "Усмішка", як завжди). Спекти корж розрізати на 2 половинки.
Крем: 600г дуже жирної сметани(сепараторної), 1ст цукру, ванільний цукор, 1,5 п желатину. Сметану збити до пишності( якщо вона дуже жирна, то зіб'ється як білки чи вершки) з цукром, додати розведений желатин.
Перекладаєм: корж, 3 частина сметани- вишні (в своєму соці)-сметана-корж-сметана.
Торт - для себе "коханої".
Зверху я прикрасила зефіром, вишнями і тертим чорним шоколадом.