Торт "Карпатка"1-й корж: 5 білків збити з 6ст. л. цукру, додати жовтки. Окремо змішати 4 ст.л. муки., 1 ч.л. порошку до печива, 1 ст. мелених горіхів, 1 ст.л. розчинної кави.
2-й корж: Змолоти 300г. маку. Збити 2яйця з 1ст цукру,1,5ст. л. крохмалу, додоати кулак обшпарених родзинок, вимішатиз маком і вилити на пергамент.
Зверху на мак вилити бісквіт: 5 білків, 5ст.л.цукру, 5 жовтків, 5ст.л. муки, 1ч.л. порошку до печива.
3-й корж: На вогонь у кастрюльку поставити 1скл.води, 50г маргарини, Колои закипить додати 1ст. муки, добре розмшати, охолодити, додавати по-одному 4яйця. Ділити на дві частини і випекти два коржі.
Крем: 600 г масла, 1 пачка ванільного пудингу, 2 пачки ванільного цукру, 2ст. цукру, 1ст.л. розчинної кави, 50 г. коньяку, вода.
У 0,5л. води висипати цукор і пудинг. Збити вінчиком на вогні доки не загусне. Охолодити і збити з маслом. Додати каву і коньяк. Перекладати: Маковий корж, маком догори-крем-заварний корж-крем-горіховий корж-крем-заварний корж. Я заварні коржі посавила всередину. Смачного!!!!! Рецепт дала подруга Леся.