Торт "Шококоладний з чорносливом та горіхами"6 яєць, 200г цукру, 200г муки, 2 ст л какао, 1 ч л соди, погашеної оцетом. Збити білки до крутої піни з цукром, додати по-одному жовтки, потім муку з какао і соду.(цей рецепт коржів називається "Усмішка", він від чоловікових сестер.)
Спекти і розрізати на 2 частини.
Білковий корж: 5 білків збити з 200г цукру, 1скл мелених горіхів, 0,5скл сухарів 1 ч л порошку до печива. Пекти на папері для випічки.
Крем:0,5л вершків 35% підігріти, розтопити в них 100г чорного шоколаду, окремо зварити пудинг. Дати остигнути. Порізати чорнослив кусочками. Збити окремо вершки(до густої піни), потім пудинг. Збивати вершки і по-ложці додавати пудинг. Змішати з чорносливом.
Перемащувати: чорний корж-крем-білковий з горіхами-крем чоргий корж. Зверху обмастити кремом і посипати (я посипала сухарями).