Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Майї., Рецепти смачних і цікавих страв.
marinka
4 лютого 2010 14:05
Повідомлення #191


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Майя у Вас дуже смачні рецепти!



Нам подобається!


Перейти на початок сторінки
Славочка
4 лютого 2010 15:31
Повідомлення #192


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Теж кажу спасибі за рецепти маринадів. То смачніше зробити самому.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
7 лютого 2010 19:44
Повідомлення #193


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Сьогодні пропоную Вам Улюблений пиріг мого чоловіка(частіше всього він його і пече!)
Цей пиріжок готувати просто,легко і приємно. Він завжди виходить пухкий ,м"який ,виростає високий ! А смак-спробуйте!...
Ще цей пиріг багатьом подобається своєю універсальністю: тісто підходить гарно як для солодкої начинки так і для солоної,все залежить від кількості цукру.

Отже сам рецепт
Тісто
1 склянка сметани або кефіру(за відсутністю їх-можна брати молоко,сироватку і навіть воду-на випадок,якщо у Вас взагалі нічого немає!)
250гр розтопленого масла чи маргарину
1 склянка цукру,якщо пиріг буде з солодкою начинкою,або 1\4 -для солоної начинки
1 яйце
1ч.л. соди,погасити сметаною
100 гр. свіжих дріжджів.
4-4,5 склянки борошна
Змісити м"яке тісто і дати йому трішки підійти.При вимішуванні, руки змащувати олією
Начинка
варення,ягоди,фрукти,сир з родзинками і курагою, тушена капуста з грибами,курятина з тертим сиром та інш. Тісто поділити на дві частини.
На велику сковорідку діаметром 25-30 см ,змащену олією викласти більший шар тіста ,розрівнявши його рукою,потім начинку,за бажанням, і накриваємо другим шаром,защипуємо гарненько краї.Верх пирога змащуємо яйцем і ставимо випиікатися.
Готовий пиріг дуже рум"яний і апетитний , проситься ,щоб його скуштували!Він великий виходить,можна пекти у формах для тортів,або зменшити порцію.
Рецепт із записника (від тітки мого чоловіка -Тетяни)
Фотографувала сьогодні сестриним апаратом, він трішки по іншому працює... smile


Мої доповнення:начинки треба класти більше,тоді пиріг буде соковитим.В мене начинки вистачає(яблучне варення),але по фото здається,що її там замало!!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 14 квітня 2010 18:19
Перейти на початок сторінки
marinka
7 лютого 2010 20:35
Повідомлення #194


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Майя добрий рецепт!
Треба буде собі спробувати!

Перейти на початок сторінки
уляночка
7 лютого 2010 21:41
Повідомлення #195


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Майя Шутенко, пиріг дуже і дуже гарний. Високий, пухкий, жовтенький!!! ото чоловік у тебе молодець!!

Перейти на початок сторінки
Славочка
7 лютого 2010 21:54
Повідомлення #196


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Майя, от м"якенький і пишненький пиріг. І з начинками можна поекспериментувати! А що, як спекти з рибою і рисом+вершки? Або як чиполіно --з цибулею? спробую таке тісто. Дякую за рецепт!
А чоловікам на кухні --плюсик.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
7 лютого 2010 22:24
Повідомлення #197


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
marinka
Уляночка
Славочка

Дякую,дівчатка, за відгуки !
Пиріжок цей дійсно універсальний,з начинками можна пофантазувати,а тісто завжди у Вас буде вдалим,можете сміливо пекти.!!Успіх-гарантую!
У мене є чимало гарних і цікавих рецептів,які я буду Вам дарувати !
Цей пиріг може не має святкового вигляду ,але він незамінний в дорозі,на природі, і навіть інколи вдома,якщо треба смачно і швидко!!!
Спробуєте-напишіть мені ,будь -ласка, як пиріг?
Мій чоловік зараз теж тут,він сам спік його і захотів ,щоб я рецепт надрукувала!! laughing
Якщо будете пекти з вишнями чи полуницями,то готовий пиріг зверху можна полити сметаною,збитою з цукровою пудрою,сманіше і апетитно!
У нас з чоловіком скоро конкуренція на кухні буде ... : belay ,а на Дрімфуд як зайде,то ...це надовго! smile

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 17 вересня 2010 00:01
Перейти на початок сторінки
marinka
7 лютого 2010 22:28
Повідомлення #198


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Ну, чоловік молодець! wink
Перейти на початок сторінки
gutka
7 лютого 2010 22:33
Повідомлення #199


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Майя Шутенко
він сам спік його

тож передавай йому що відмінна робота
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 лютого 2010 22:33
Повідомлення #200


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Майя Шутенко
Мій чоловік зараз теж тут,він сам спік його і захотів ,щоб я рецепт надрукувала!!


Прошу йому передати, що ми ДУЖЕ ОЦІНИЛИ його роботу!


Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 09:37

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 26
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100