Коли не..спиться .. саме так у мене в цей час колись мені дуже гарна людина прирадила молитись, а саме читати псалми..можливо сон міцним не..ви..давсь так як не закінчила почате, а саме занести до теми псалми для наших спільних потреб..як уже писала раніше..додам..
Псалом 147 Хваліть Господа, добрий бо Він, виспівуйте нашому Богу, приємний бо Він, Йому подобає хвала!
Коли осіння туга починає проймати добре читати псалми голосно, цим славлячи Христа і призиваючи на допомогу. Я додам сюди всі попорядочку, щоб часом ми разом змогли зібратись тут в одному містечку і підтримати одна одну.
Псалом 148
Алілуя! Хваліте Господа з небес, хваліте Його в висоті!
2
Хваліте Його, всі Його Анголи, хваліте Його, усі війська Його:
3
Хваліте Його, сонце й місяцю, хваліте Його, усі зорі ясні!
4
Хваліте Його, небеса із небес, та води, що над небесами!
5
Нехай Господа хвалять вони, бо Він наказав, і створились вони,
6
Він їх поставив на вічні віки, дав наказа, і не переступлять його!
7
¶ Хваліть Господа також з землі: риби великі й безодні усі,
8
огонь та град, сніг та туман, вітер бурхливий, що виконує слово Його,
9
гори та пагірки всі, плідне дерево та всі кедрини,
10
звірина й вся худоба, все плазуюче та птаство крилате,
11
земні царі й всі народи, князі та всі судді землі,
12
юнаки та дівиці, старі разом із дітьми,
13
нехай усі хвалять Господнє ім'я, бо Його тільки Ймення звеличилось, величність Його на землі й небесах!
14
Він рога народу Своєму підніс! Слава всім богобійним Його, дітям ізраїлевим, народові, що до Нього близький! Алілуя!
Дівчаточка, тиждень цей непростий для нас усіх.... щоб усе склалось добре нам треба молитись і Бог благословить нашу країну!!
Молитва за Україну Боже великий, єдиний, Нам Україну храни, Волі і світу промінням Ти її осіни. Світлом науки і знання Нас, дітей, просвіти, В чистій любові до краю, Ти нас, Боже, зрости. Молимось, Боже єдиний, Нам Україну храни, Всі свої ласки-щедроти Ти на люд наш зверни. Дай йому волю, дай йому долю, Дай доброго світу, Щастя дай, Боже, народу І многая, многая літа.
Господи, дай мені з душевним спокоєм зустріти все, що принесе мені цей день.
Господи, дай мені цілком віддатися Твоїй святій волі.
Господи, на всяку годину цього дня у всьому настав і підтримай мене.
Господи, які б я не одержав звістки протягом цього дня, навчи прийняти їх зі спокійної душею і твердим переконанням, що на все є Твоя свята воля.
Господи, відкрий мені волю Твою святу для мене і тих, хто мене оточує.
Господи, у всіх моїх словах і помислах Сам керуй моїми думками й почуттями.
Господи, у всіх непередбачених випадках не дай мені забути, що все послано Тобою.
Господи, навчи правильно, просто, розумно поводитися з усіма домашніми і тими, хто оточує мене, старшими, рівними і молодшими, щоб мені нікого не засмутити, але всім сприяти до блага.
Господи, дай мені силу перенести стомлення дня, що настає, і всі події протягом дня.
Господи, керуй Сам Ти моєю волею і навчи мене молитися, сподіватися, вірити, любити, терпіти й прощати.
Господи, не дай мене на сваволю ворогам моїм, але заради імені Твого святого Сам води й управляй мною.
Господи, просвіти мій розум і серце моє для розуміння Твоїх вічних і незмінних законів, що управляють світом, щоб я, грішний раб Твій, міг правильно служити Тобі і ближнім моїм.
Господи, дякую Тобі за все, що зі мною буде, тому що твердо вірю, що тим, хто любить Тебе, все сприяє до блага.
Господи, благослови всі мої виходження й входження, діяння справ, слова і помисли, удостой мене завжди радісно прославляти, оспівувати й благословляти Тебе, тому що Ти благословен єси на віки вічні. Амінь.
Дорогенькі дівчаточка!! Тривога охопила нас усіх після страшних подій на майдані , біль та розчарування панують усюди!! Але потрібно робити все те що посильно кожному і тоді результат буде. Усім ..усім хто вдома чи на майдані потрібно дати все до рук Божих і молитись і тоді гора зла що панує над країною буде зрушена!!
Почитала щойно заклик , що в своєму блозі опублікувала письменниця Надійка Гербіш і дуже хочу з вами ним поділитись і подякувати їй за такі потрібні слова для кожного з нас!!
Зберігайте спокій і моліться за Україну!!!!!!!!!!!!!
"Домашнім" революціонерам...
Після подій позаминулої ночі революція стала єдиним виходом. Люди, котрі виходять зараз на майдани, виборюють майбутнє. Але серед тих, хто залишається вдома, є матері з маленькими дітьми, вагітні жінки, неповнолітні. І ми також можемо – і мусимо – боротися. 1. Молитися й постувати. Віра рухає гори. 2. Передавати теплі шарфи, шапки, рукавиці, шкарпетки та ліки на майдани. Серед вашого близького оточення напевне є люди, які вирушають туди. А на майданах напевне є люди, яким знадобиться теплий одяг. Сподіваємося на те, що потреба в бинтах і перекисі більше не виникне, але аскорутин і назоферон точно будуть не зайвими. До сумки, яку складаю зараз, я кладу ще маленький Новий Завіт. Великий Революціонер Ісус Христос прийшов звершувати революцію Любові. Але це не завадило Йому перевернути столи міняйл у домі Отця. 3. Поширювати інформацію. Не ведіться на висловлювання типу «беркут не боїться революції лайків»! Навіть наша мережева згуртованість важить зараз дуже багато. Поширюйте інформацію іншими мовами, щоби в світі знали, що діється тут – навіть ті, у чиїй країні не показують справжніх новин. Важливе: поширюйте лише перевірену інформацію! Щоби не було, як із «Вітязем». Сіяти безпідставну паніку – не найкраща стратегія зараз. 4. Не забувати про маленькі кроки. Не картати себе (і не дозволяти іншим картати вас!) за те, що ви зараз удома. Адже ви робите це задля теперішнього і майбутнього маленьких українців, за яких несете безпосередню відповідальність. Українська музика, українська мова, українське невсипуще сподівання на краще – це і є маленькі, але важливі кроки на шляху до перемоги. 5. Молитися і постувати. Віра рухає гори.
Бережи Господи Україну!!!
Повідомлення відредагував Ксенічка - 1 грудня 2013 22:25